Czy używacie jeszcze CB?
Moderator: Sebu$
Czy używacie jeszcze CB?
Tak się zastanawiam - jak popularne jest jeszcze cb? Sam jeżdżę ok 6000km miesięcznie ale odkąd zacząłem używać janosika jako antymiśka to cb nie włączam. Za navi robi wujek G.
Jak to jest u Was?
Jak to jest u Was?
Ostatnio zmieniony 06 lut 2017, 20:44 przez Deleted User 21664, łącznie zmieniany 1 raz.
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Ja nigdy nie uzywalem , ale widzialem i slyszalem
Ostatnio zmieniony 06 lut 2017, 18:14 przez SD72, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Ja też tylko Yanosik
-
- Świeżak
- Imię: Paweł
- Auto: Opel Zafira B 1.9 CDTI
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTL
Moje CB leży chyba ze 3 lata w garażu, dałem sobie z nim spokój od kiedy zaczął mnie męczyć demontaż anteny 150 cm przed każdym wjechaniem do garażu do tego doszły ciągłe kłótnie i wyzywanie się innych kierowców, które musiałem słuchać ja i coraz to bardziej czające moje dzieci..... i powiedziałem sobie dość. Ale od kiedy mam zafirę i 6 biegów, zaczynam powoli myśleć nad króciutką antenką.
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
- kita
- Przeglądacz
- Imię: Krzysztof
- Auto: Opel Zafira B 1.9 CDTI Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Na trasach jeżdzę na Yanosiku wiadomo.
Natomiast CB mam i używam choć jak napisał przedmówca większosć to ma drewniane anteny lub są na nasłuchu, szczególnie się przydaje jak jesteśmy na zlotach i się przemieszczamy kolumną czasem jedzie po kilka aut i szybciej jest przez CB niż przez telefon się porozumieć.
Natomiast CB mam i używam choć jak napisał przedmówca większosć to ma drewniane anteny lub są na nasłuchu, szczególnie się przydaje jak jesteśmy na zlotach i się przemieszczamy kolumną czasem jedzie po kilka aut i szybciej jest przez CB niż przez telefon się porozumieć.
- szura217
- Zafiromaniak
- Imię: Adrian
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z18XE
To może odgrzebię starty temat. Ja ostatnio zacząłem używać. Jak na razie nie narzekam, całkiem mi się przydaje, szczególnie jeżeli chodzi o A4 ( wypadki i korki na bramkach) przynajmniej wiem czy jest sens się pchać dalej A4 czy uciekać wcześniej.
-
- Przeglądacz
- Imię: Witek
- Auto: Zafira taurer
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A14net
Ja po kilku miesięcznej przerwie założyłem i myślałem że jest zepsute a okazało się że poprostu nikt się nie odzywa i leży w garażu.
Pamiętam początek lat dziewięćdziesiątych radia były na czasie, później jakoś nic się nie działo, no i kilka tat temu odrodzilo się jak disco polo ) teraz znów poszły do garaży, aplikacje swoje zrobiły, chyba teraz już na dobre
Pamiętam początek lat dziewięćdziesiątych radia były na czasie, później jakoś nic się nie działo, no i kilka tat temu odrodzilo się jak disco polo ) teraz znów poszły do garaży, aplikacje swoje zrobiły, chyba teraz już na dobre
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Nie używam, zarasta kurzem w garażu
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.