Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wykonuję grille do Zafiry B. Grill jest bez znaczka w formie kratki. Oprócz grilla wykonuję również kratkę do zderzaka (na chwilę obecną jest to wersja przedliftowa), która jest taka sama jak grill i optycznie stanowi z nim komplet. Efekt końcowy można zobaczyć na zdjęciu.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę zajrzeć do działu sprzedam, a wszelkie pytania proszę kierować na PW.
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 00:18 przez F-19, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam,
Przyznam, że wygląda to zawodowo. Jaki koszt takiego grilla oraz kratki do zderzaka.
Mam Zośkę z 2006 modelowo 2007 więc przedliftową i jak piszesz ma pasować.
Czekam na info.
marlow
Moim zdaniem do takiego auta jak rodzinna ZB taki grill nie pasuje. Mnie osobiście się podoba ten oryginalny z tym a'la chromem wokół grilla. No, ale to tylko moje zdanie... :>
norbert_p pisze:Moim zdaniem do takiego auta jak rodzinna ZB taki grill nie pasuje. Mnie osobiście się podoba ten oryginalny z tym a'la chromem wokół grilla. No, ale to tylko moje zdanie... :>
a mi się podoba taki i taki - najchętniej to co tydzień bym zmieniał raz jeden a raz drugi