Zgubiony Kluczyk - czy mozna zmienic kody Klucza - POMOCY
Moderator: Mariusz
-
Orbit
Zgubiony Kluczyk - czy mozna zmienic kody Klucza - POMOCY
witam, zgubiłem klucz od Auta pod domem, wiem ze można kodować nowy klucz OP-COMem, ale czy można zmienić kody tak aby stary klucz nie był aktywny ? Co mam zrobić ? - MASAKRA
Ostatnio zmieniony 15 maja 2011, 21:55 przez Orbit, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Anony Mous
-
Orbit
co znaczy wywalić wszystkie klucze ? może inaczej co powinienem zrobić ?
czy jest możliwość wy-programowania Kluczy i zaprogramowania na nowo innym kodem ? ALE TEN SAM KLUCZ .. CZY MOŻNA TO ZROBIĆ OP-COMEM ? jestem lekko podłamany , bo tutaj gdzie mieszkam jest cała masa małolatów, wiec wiecie czym może to się skończyć .
czy może mi ktoś wskazać procedurę jak powinienem to zrobić?
KASOWANIE KLUCZY TRANSPODERÓW< to jest USUWANIE KLucza ?
P,s Procedurę znalazłem , teraz tylko pytanie czy KASOWANIE transponderów to usuwanie kluczy ? i czy zaprogramuje ten sam klucz raz jeszcze ?
czy jest możliwość wy-programowania Kluczy i zaprogramowania na nowo innym kodem ? ALE TEN SAM KLUCZ .. CZY MOŻNA TO ZROBIĆ OP-COMEM ? jestem lekko podłamany , bo tutaj gdzie mieszkam jest cała masa małolatów, wiec wiecie czym może to się skończyć .
czy może mi ktoś wskazać procedurę jak powinienem to zrobić?
KASOWANIE KLUCZY TRANSPODERÓW< to jest USUWANIE KLucza ?
P,s Procedurę znalazłem , teraz tylko pytanie czy KASOWANIE transponderów to usuwanie kluczy ? i czy zaprogramuje ten sam klucz raz jeszcze ?
-
Orbit
Dzieks, ale tam jest opisana procedura kodowania nowego klucza ... z tym nie będzie problemu poszedłem z kompem do samochodu i wszystko jest tak jak opisane ... .., problem polega na zmienia kodu w istniejącym już kluczu , czy istnieje taka mozliwość .. ???Przemcio pisze:Bez emocji .... zaglądałeś TU
-
Anony Mous
-
norbert_p
Podłączę się pod temat... Czy można w kluczach typu "scyzoryk" w ZB wymienić samą obudowę na nową? Moje przyciski są już zmęczone, a na allegro znalazłem taką aukcję:
http://allegro.pl/opel-kluczyk-scyzoryk ... 18077.html
Podejdzie taka? Czy można w obudowie z tej aukcji zastąpić nowy grot tym co już mam? U mnie elektronika działa. Tylko obudowa jest zajechana... Jak wogóle ją rozpołowić?
http://allegro.pl/opel-kluczyk-scyzoryk ... 18077.html
Podejdzie taka? Czy można w obudowie z tej aukcji zastąpić nowy grot tym co już mam? U mnie elektronika działa. Tylko obudowa jest zajechana... Jak wogóle ją rozpołowić?
-
Anony Mous
-
mkobo
Ja również podłącze się pod temat
Posiadam drugi kluczyk do zosi który dostałem przy kupnie auta jednak okazało się, że sprzedawca pomilił klucze i dał mi od innego Opla. (nie mam juz mozliwości odzyskania właściwego)
I teraz pytanie czy mogę wykorzystać posiadany "inny" kluczyk (elektronkę) a dorobić tylko grot stalowy? czy da się zaprogramować ken kluczyk aby działał w moim aucie?
Posiadam drugi kluczyk do zosi który dostałem przy kupnie auta jednak okazało się, że sprzedawca pomilił klucze i dał mi od innego Opla. (nie mam juz mozliwości odzyskania właściwego)
I teraz pytanie czy mogę wykorzystać posiadany "inny" kluczyk (elektronkę) a dorobić tylko grot stalowy? czy da się zaprogramować ken kluczyk aby działał w moim aucie?
-
Anony Mous
Według informacji które posiadam nie możesz zaprogramować tego klucza do swojego auta.mkobo pisze:Ja również podłącze się pod temat
-
Przemcio
-
Anony Mous
Kluczyk typu scyzoryk to można kupić na allegrogo np...byle byłby z grotem do Opla,"wyrzeźbić" nacięcia,przełożyć pestkę od IMMO zaprogramować i chyba można cieszyć się z nowego klucza.
Rozbebeszał ktoś kluczyk i pestkę da radę przełożyć?Bo nie widziałem jeszcze środka klucza od ZB.Chyba,ze wystarczy tylko programowanie fejsem?
Link
http://allegro.pl/listing.php/search?st ... lla-search
Rozbebeszał ktoś kluczyk i pestkę da radę przełożyć?Bo nie widziałem jeszcze środka klucza od ZB.Chyba,ze wystarczy tylko programowanie fejsem?
Link
-
Anony Mous
-
tico0
Jak uda się rozebrać "ładnie" obudowę to przełożysz bez problemu w środku oprócz baterii jest płytka z elektroniką na której jest wlutowany transponder od imo. Więc przekładasz tylko płytkę i baterię i wszystko działa :> .Marki pisze:Rozbebeszał ktoś kluczyk i pestkę da radę przełożyć?
Ja próbowałem i nie da rady.....tEREk pisze:Według informacji które posiadam nie możesz zaprogramować tego klucza do swojego auta
-
Anony Mous