schowek na okulary w podsufitce - montaż
Moderator: Sebu$
schowek na okulary w podsufitce - montaż
Witam;
schowek na okulary - montowany w podsufitce - kupiłem na allegro , myślałem ze będzie komplet z niezbędnymi elementami do montażu, ale jest sam schowek . Jak to zamontować? Czy trzeba dokupić jakieś śruby oryginał ? itp?
Z góry dziękuje za pomoc
Jacek
schowek na okulary - montowany w podsufitce - kupiłem na allegro , myślałem ze będzie komplet z niezbędnymi elementami do montażu, ale jest sam schowek . Jak to zamontować? Czy trzeba dokupić jakieś śruby oryginał ? itp?
Z góry dziękuje za pomoc
Jacek
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Czy chodzi Ci o taki schowek jak w tym temacie - pkt 2 http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=6829 jeśli tak, to masz tu szczegółowy opis co potrzeba i jak to zrobić samemu
-
- Zafiromaniak
- Imię: Henryk
- Auto: Zafira
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Tutaj masz http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... y&start=15 troche opisane o schowku..
Ja zostawiłem oryginalne zaślepki. I do nich przymocowałem schowek.
Zeszlifowałem z uchwytów schowka wszystko tak by została płaska powierzchnia. Potem zaznaczyłem na zaślepkach miejsca gdzie wypadają otwory z uchwytów schowka. Wiertareczka, dwie dziurki, dwa nity 5 mm i wygląda jak fabrycznie .
Mam schowek od vectry i na fabrycznym mocowaniu cherlawo się trzymał. Nie było go do czego przykręcić po wyjęciu zaślepek.
Zeszlifowałem z uchwytów schowka wszystko tak by została płaska powierzchnia. Potem zaznaczyłem na zaślepkach miejsca gdzie wypadają otwory z uchwytów schowka. Wiertareczka, dwie dziurki, dwa nity 5 mm i wygląda jak fabrycznie .
Mam schowek od vectry i na fabrycznym mocowaniu cherlawo się trzymał. Nie było go do czego przykręcić po wyjęciu zaślepek.