[A] - wojtek emeryt - 1.8 16V, 115 KM, 2000
[A] - wojtek emeryt - 1.8 16V, 115 KM, 2000
Zafirę kupiłem jako 3 właściciel ( z tego drugi w Polsce) od osoby prywatnej
silnik 1.8 115kucy z przebiegiem 165tys 2000r
wyposażenie (prawie golas):
1. 1.8 benzyna bez gazu (i dalej nie będzie) 115kucy
2. skrzynia manual
3. przyciemnione szyby
4. klima
5. elektryczne lusterka podgrzewane
6. wewnętrzne lusterko automatycznie przyciemniane
7. 2x airbag (chwilowo nie działający)
8. 2 elektryczne szyby
9. centralka
10. halogeny
11. komputer
12. aluski
13. ABS + TC
tyle
od kupna dołożyłem 4 nowe oponki zimowe, szyba przednia (zdążyłem rozbić kamykiem), wycieraczkę tylną , żarówki, filtry itp.
w planach mam wymianę naklejek na grillu bo odchodzą, polerkę, wymiane poduszki kierowcy i chyba tyle, gazu nie będę zakładał , autem jezdzi głownie żona na krótkich dystansach i gaz się nie opłaca
tuningu optycznego żadnego nie przewiduję bo mnie to zupełnie nie cieszy
pozdrawiam Wojtek
silnik 1.8 115kucy z przebiegiem 165tys 2000r
wyposażenie (prawie golas):
1. 1.8 benzyna bez gazu (i dalej nie będzie) 115kucy
2. skrzynia manual
3. przyciemnione szyby
4. klima
5. elektryczne lusterka podgrzewane
6. wewnętrzne lusterko automatycznie przyciemniane
7. 2x airbag (chwilowo nie działający)
8. 2 elektryczne szyby
9. centralka
10. halogeny
11. komputer
12. aluski
13. ABS + TC
tyle
od kupna dołożyłem 4 nowe oponki zimowe, szyba przednia (zdążyłem rozbić kamykiem), wycieraczkę tylną , żarówki, filtry itp.
w planach mam wymianę naklejek na grillu bo odchodzą, polerkę, wymiane poduszki kierowcy i chyba tyle, gazu nie będę zakładał , autem jezdzi głownie żona na krótkich dystansach i gaz się nie opłaca
tuningu optycznego żadnego nie przewiduję bo mnie to zupełnie nie cieszy
pozdrawiam Wojtek
Ostatnio zmieniony 29 paź 2010, 11:00 przez wojtek emeryt, łącznie zmieniany 1 raz.
znam wielu takich włascicieli których pojazdy wyglądających na 300 koników a pod maską 1,4 lub 1,6, normalnie szybcy i wścieklitimi68 pisze:A kto ich nie lubi
w drugim aucie (zupełnie seryjny wygląd) mam naklejkę 1.4 a pod maską TDI na chipsie
postaram się nad żoną popracować, ale ciężko jestjacek2308 pisze:odnośnie żoneczki to rozumiem moja też ma uczulenie na wszystko co się tyczy auta ale też z drugiej strony chce by wyglądało ładnie a naklejeczkę to napewno przełknie