Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czarny1010 pisze:...tylne światła dwukolorowe (biało-czerwone) stare 3kolorowe
A mi się właśnie ten żółty kolorek w tylnych lampach najfajniej komponuje (kiedy jeszcze nie miałem swej Zosi właśnie ten szczegół szczególnie mi wpadł w oko i zwrócił mą uwagę na to auto)
Mam takie pytanie, zaciekawił mnie ten motyw z tylnią szybą.
Po wyjęciu uszczelki to na czym trzyma sie szyba ze nie wypada?
I jaka jest szpara pomiędzy blachą a szybą tak jak w wersji po FL ?
jendrek pisze:a na ostatnim spocie przeróbce uległa tez inna Zosia.
dzięki Jędruś teraz już poliftowa jest
oki pisze:Po wyjęciu uszczelki to na czym trzyma sie szyba ze nie wypada?
kolego oki, każda szyba jest wklejona na klej do szyb samochodowych a w naszych starszych Zośkach ta uszczelka to tylko dodatek z czystym sumieniem możesz się jej pozbyć bo tylko się pod nią będzie rdza zbierała ..
oki pisze:I jaka jest szpara pomiędzy blachą a szybą tak jak w wersji po FL
dokładnie jak piszesz taka sama jak po FL ja mam wyjętą uszczelkę i jestem zadowolony ..
Czy możliwe jest by w Zosi sprzed FL (prod III/2002), na tylnej klapie napisy były: po lewej Zafira i po prawej 2.0DTI? Mam zdjęcie z 2004r zrobione przez 1-szego właściciela i tam też tak jest więc raczej nie była kombinowana...ale chciał bym się upewnić. Sąsiad ma ZA również 2002 z marca i ma z lewej na klapie napis Opel a z prawej Zafira i pod spodem 2.0DTI
Nie ma rzeczy niemożliwych, czasami tylko brakuje czasu, chęci... i funduszy...
MieHor pisze:Kanapa w drugim rzędzie na środkowym siedzeniu ma normalny trójpunktowy pas a nie jak było przed FL - biodrowy, odnośnie grilla - chromowany pojawiał się już przed FL mniej więcej od kwietnia 2003r., pełny FL był od sierpnia 2003r. czyli od modelu roku 2004.
Moje cudo wyprodukowano w kwietniu 2003 r. i jak na razie widzę w niej pełne, poliftowe wyposażenie (o którym wspominacie powyżej). Tak więc mam już chyba pełny FL - pewno pełnego FL robiono już w kwietniu (nie w sierpniu).