Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mostek1981, przy 2 fotkach ciężko cokolwiek ocenić widać tylko face i tyłek to tak jakby powiedzieć że taki stereotyp faceta patrzy tylko na tyłek i twarz dorzuć jakieś fotki, opisz autko
slonski-hahor pisze:mostek1981, przy 2 fotkach ciężko cokolwiek ocenić widać tylko face i tyłek to tak jakby powiedzieć że taki stereotyp faceta patrzy tylko na tyłek i twarz dorzuć jakieś fotki, opisz autko
Jutro postaram się jeszcze parę wrzucić fotek
A tak po za tym to cała czarna w środku szyby leciutko ciemne ale bardzo słabo fakt kierownica z prawej strony tak się jeździ na wyspach i powiem wam że dużo lepiej mi się jeździ dużo łatwiej jest parkować.Jutro wymiana oleju i filtrów i zobaczymy jak się będzie sprawowała w grudniu przetestuje ja na trasie Londyn-Warszawa
wojto1974 pisze:Parkować moze i łatwiej ale mnie zawsze zastanawia jak jest z wyprzedzaniem??? Może coś na ten temat?
Powiem tak jeżdzę bardzo dużo i nie zauważyłem róznicy w wyprzedzaniu tak samo ale jest jeden plus i to bardzo duży dla osób co palą papierosy popielniczka jest zawsze czysta prawie każdy palacz trzyma w prawym ręku papierosa otwierasz trochę szybę i palisz bez problemu nie uzywając popielniczki to jest dla mnie duzy plus.Napewno duzy plus to skręcanie na krzyżówkach mi jest łatwiej.Po prostu trzeba się przyzwyczaić,na początku miałem problemy z biegami ale bardzo szybko poradziłem sobie z tym.
Co do jeżdżenia anglikiem po polskich drogach to przy wyprzedzaniu faktycznie jest problem a ponad to trzeba się bardzo pilnować przy zmianie pasa na lewy bo martwy punkt jest zlikwidowany w prawym lusterku . No i oczywiście światła
kkrysiek pisze:fakt, ładne autko , tylko problemy będą przy rejestracji w Polsce
Ale ja nie mam zamiaru go rejestrować w polsce ja mieszkam w londynie juz prawie 7 lat i nie mam zamiaru tego zmieniać , przyjadę tylko nim do polski na swięta