dvd pod dachem
Moderator: Sebu$
Koledzy co wy z tym zasłanianiem lusterka. Mam taki Autovision pod sufitem oryginalny i nie zasłania mi wstecznego lusterka, odtwarza tylko dvd, ma wejście av, ma dwa wyjścia na słuchawki, i obsługuje słuchawki bezprzewodowe(radiowe). Dzieciaki są zadowolone, podłączyłem je do swojego Kenwooda i mam dwie strefy, z przodu słucham radia a z tyłu dzieciaki oglądają film. PZDR
Panowie odświeżę trochę temat, bo niestety nie miałem czasu ani możliwości by zakończyć sprawę o której myślę od dawna.. czy mógłby ktoś zerknąć na te zagłówki i powiedzieć czy warto , cena jest przystępna ale nie wiem czy jakość sprzętu ok ?. i co najważniejsze nie trzeba się z tym dużo męczyć .
http://allegro.pl/nawigacja-dedykowana- ... 51384.html co powiecie o tym. Na youtubie ciekawie się prezentuje. Tylko cena odstrasza ;D
Jesli ktos chce to moge miec dedykowana nawigacje +DVD +divx + USB do Zafiry 2din jak powyzej w cenie:
2100-2200zl w zaleznosci od ilosci chetnych.
Radio sterowane dotykowo, z odblokowana mozliwoscia wgrania Automapy.
Dodatkowo istnieje mozliwosc instalacji radia, monitorow LCD (rowniez na zyczenie w zamawianych Zafirach).
Moim zdaniem fajna alternatywa dla tych co maja CD30. Jesli ktos ma CID'a to raczej gra nie warta swieczki i lepiej dokupic same LCD na tyl lub pod dach.
Wiecej info na pw.
Wieczorem postaram sie zamiescic zdjecia po zamontowaniu LCD 9" z tylu
2100-2200zl w zaleznosci od ilosci chetnych.
Radio sterowane dotykowo, z odblokowana mozliwoscia wgrania Automapy.
Dodatkowo istnieje mozliwosc instalacji radia, monitorow LCD (rowniez na zyczenie w zamawianych Zafirach).
Moim zdaniem fajna alternatywa dla tych co maja CD30. Jesli ktos ma CID'a to raczej gra nie warta swieczki i lepiej dokupic same LCD na tyl lub pod dach.
Wiecej info na pw.
Wieczorem postaram sie zamiescic zdjecia po zamontowaniu LCD 9" z tylu