Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czy ktoś próbował w ZA zamontować sobie siłownik do podnoszenia maski zamiast tego zwyczajowego "pręta"?(szukałem na forum jeżeli słabo to mnie poprawcie) Pamiętam że w Astrze F była możliwa taka modyfikacja. Wie ktoś czy da się to zrobić w Zośce?
Nie wiem czy jeszcze to kogoś interesuje, ale ja sam osobiście przed zosią miałem punto 1 i tam robiłem moda do podnoszenia maski użyłem nieco wypracowanych siłowników z tylnej klapy (tym sposobem tył zyskał nowe) wydaje mi się nie prawdą że te tylne będą za mocne ja w punto nie miałem problemu z otwieraniem i zamykaniem a tam też klapa jest dużo cięższa niż maska więc może by to spasował
Witam, Wymieniałem siłowniki pokrywy bagażnika w zeszłym roku. Jeśli jeszcze w garażu je odnajde do mogę użyczyć "materiał do testów". W końcu czego się nie robi dla Nauki:)
Wczoraj montowałem alarm w Astrze H z 2006r i tam klapa przednia jest fabrycznie na jednym siłowniku 310N oznaczenie 2465295 / 11 80 405
Maska gabarytowo jest podobna, więc można takie rozwiązanie przyjąć do zafiry, szczególnie ze jedno z mocowań było przykręcone do amortyzatora.