Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ale to nie jest giełda A poza tym sprecyzuj jakie to mają być alusy, kolega Lorry przedstawił Ci producentów, ale Ty nie napisałeś o jakie chodzi czy OZ czy oryginalne oplowskie. Chyba, że chcesz kupić pierwsze lepsze aby były i nawet nie zapoznasz się z ofertą na rynku...
witam.czy ktos mi udzieli informacji czy sruby z alufelgow 16 podejda do felg stalowych tez 16.gdzies mi sie obilo o uszy ze podobno opel robi tak ze pasuja sruby i na stalowe i na alumy,tylko chcialem sie upewnic czy tak jest na 100%.za info z gory dziekuje.
podłączę się do tematu.po poprzednim aucie zostały mi ładne opony zimowe 195/65/15 cali.czy można zamontować 15 calowe stalówki do ZB?czy przypadkiem nie będą obcierały o zaciski?
marrybus, wszystko zależy od zasobności portfela, ładne są felgi strukturalne OPLA, zwykłe (pełne) stalówki i kołpaki jakoś mi nie podchodzą
Ja zostawiłem sobie 16tki alu oplowskie (tak jak Zosia wyszła z fabryki) na zimę (niby całoroczne) a na lato mam 17tki.
Ja bym obstawiał stalaka na zimę, struktura z kołpakiem daje wygląd alu, a wygodę klasycznej stalówki. Ja po jednej drobnej przygodzie z niezauważonym krawężnikiem przy 20km/h stwierdzam że na zimę tylko stalówka Prostowanie kosztuje 5/10zł i tyle przy alu sporo więcej, o ile w ogóle