Co myślicie o tym radyjku - pytania dot. wymiany na niefabr.
Moderator: Sebu$
witam mam pytanie chce kupic sobie jakies inne radyjko czy jest to mozliwe??? jeden kolo powiedzial mi ze to tylko radyjk fabryczne mogą być! ale niechce mi sie wierzyc a niechce mi sie wyciagac go zeby sprawdzic!!!!
witam.ja wstawiłem do siebie jakieś 2lata temu kenwooda +adapter za 150zł z przesyłką z www.piloty.pl i działa wyświetlacz normalnie i sterowanie z kiery pozdrawiam
Witam
Nosze się z zamiarem kupna nowego radia do swojej Zafirki. Upatrzyłem sobie Kenwood KDC-3047A, tylko teraz naszła mnie niepewność. Nie wiem czy po podłączeniu na wyświetlaczu z zegarkiem będą pojawiać się nazwy stacji itp. Jakieś porady czy sugestie, a może ktoś by polecił jakieś radio... Moja zafira jest z 99 roku.
Dzieki za wszelkie sugestie.
Nosze się z zamiarem kupna nowego radia do swojej Zafirki. Upatrzyłem sobie Kenwood KDC-3047A, tylko teraz naszła mnie niepewność. Nie wiem czy po podłączeniu na wyświetlaczu z zegarkiem będą pojawiać się nazwy stacji itp. Jakieś porady czy sugestie, a może ktoś by polecił jakieś radio... Moja zafira jest z 99 roku.
Dzieki za wszelkie sugestie.
Grzesiek, sam niedawno zmieniałem radyjko, niestety na wyświetlaczu MID itd itp, nie wyświetlają się informację, nic więcej Ci nie powiem bo jakoś nawet nie specjalnie mi to przeszkadza i jeszcze nie szukałem i pewnie też nie będę szukać czy w ogóle jest taka możliwość bo w zasadzie do szczęścia mi to potrzebne nie jest, w późniejszym okresie tylko zainteresuje się mimo wszystko sterowaniem z kierownicy chodź mam pilot do radia to jednak myślę że o tym warto pamiętać przydaje się podczas jazdy
Czy ktoś w Zafirze A wymieniał radio na takie, co odtwarza mp3. Interesuje mnie podłączenie takie radia, żeby sterowanie działało z kierownicy. Ktoś eksperymentował na tym polu?
Pozwolicie, że pominę milczeniem, co geniusze w Oplu w Ełku mi powiedzieli, jak ich zapytałam w zeszłym roku... :>
Pozwolicie, że pominę milczeniem, co geniusze w Oplu w Ełku mi powiedzieli, jak ich zapytałam w zeszłym roku... :>
-
- Zafiromaniak
- Imię: Henryk
- Auto: Zafira
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Jest taka możliwość, tym temacie masz opisane różne możliwości, może Ci się przydać..
Ostatnio zmieniony 02 lip 2011, 20:40 przez Harry200, łącznie zmieniany 1 raz.
Lemina, Ja wymieniałem, szczerze zmieniłem zdanie co do tego sterowania, kupiłem radio z pilotem i to "prawie" dla mnie to samo co przy kierownicy, pilot po 5 min opanowany jeżeli chodzi o obsługę na tyle że nie muszę na niego patrzeć podczas jazdy więc nie trzeba było inwestować w PRZEJŚCIÓWKĘ, która na PILOTY.PL kosztuje średnio w granicach 130zł, pisze jakie masz auto, jakie radio i oni Ci takie coś przygotują, tylko ja już zmieniłem zdanie, jak to mówią Kobieta zmienną jest, ja też czasami i uważam, że jak zakupisz radyjko tak jak ja z pilotem to nie będzie Ci to sterowanie z kierownicy potrzebne.