Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
też polecam cos lepszego - moja zwykła taniocha po podpięciu ładowarki laptopa i telefonu normalnie się zapaliła
wrażenia niezapomniane jak coś sie zaczyna ostro w aucie kopcic w czasie jazdy
według mnie to wszystko zależy na jaką chińszczyzne sie trafi.Ja dałem koło 5 zł i jest super z pół roku napewno bym nie dał 40 bo to mija sie z celem po 5 mozna wymieniac przy pechu nawet co miesiąc to i tak 8 miesiecy
ja mam taką jak mały.art tylko inaczej podłączoną, od tyłu zapalniczki wpięta i przewód pociągnięty tunelem, dzięki czemu nie rzuca się w oczy i zapalniczka cały czas wolna, na rozgałęźniku działało CB, lodówka i GPS i wszystko grało
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Ja jeśli chodzi o cenę to trochę przesadziłem ale lepiej dać więcej niż zapłacić grosze i mieć taką przygodę jak kolega smaru.
Myślę że ta będzie optymalna link
Tak myślę aby zamontować sobie rozgałęźnik zapalniczki na stałe gdzieś w samochodzie dla navi i ewentualnie telefonu czy zestawu głośnomówiącego. Standardowe wyjście ma wadę, bo jak coś podłączę to praktycznie nie mam jednego miejsca na kubek a jak włożę rozgałęźnik to już naprawdę nieładnie to wygląda.
Jakie macie rady co do sposobu montażu elektronicznego, miejsca montażu rozgałęźnika w kabinie i rodzaju zastosowanego rozgałęźnika.
Odgrzewam temat.
Czy ktoś potrafi wyjaśnić dlaczego w jednej Zosi wyłącza się automatycznie po jakimś czasie prąd w zapalniczce, a w innych nie - w mojej jest zawsze.
Czy może da się to gdzieś ustawić?
Rysiek13 pisze:Odgrzewam temat.
Czy ktoś potrafi wyjaśnić dlaczego w jednej Zosi wyłącza się automatycznie po jakimś czasie prąd w zapalniczce, a w innych nie - w mojej jest zawsze.
Czy może da się to gdzieś ustawić?
https://allegro.pl/oferta/rozgaleznik-r ... f4bbd61b40Jak kupie rozgaleznik zapalniczki z wyłącznikiem on off to będzie on pobierał prąd z akumulatora jak będzie cały czas podłączony do gniazda zapalniczki czy nie. Dodam że przycisk on off będzie wyłączony?
Ostatnio zmieniony 30 gru 2018, 12:43 przez pikoko, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli w rozgałęźniku nie ma gniazda USB i podświetlanego włącznika to nie bedzie nic pobierać.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
pikoko pisze: ↑30 gru 2018, 12:46
Jest jedno usb i miernik napięcia akumulatora.
Czyli jest też układ elektroniczny, ktory w minimalnym stopniu bedzie pobierać prąd.
No chyba, że włącznik odcina całość doprowadzanego napięcia wtedy problemu nie ma.
Nic nie będzie rozgałęźnik pobierał.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
A jak kupię taki rozgałęźnik z usb bo mi potrzebne ale zmienię wtyczkę do zapalniczki na taką z wyłącznikiem to jeżeli będzie wyłączone na wtyczce nie powinno być poboru prądu?
pikoko pisze: ↑01 sty 2019, 23:25
A jak kupię taki rozgałęźnik z usb bo mi potrzebne ale zmienię wtyczkę do zapalniczki na taką z wyłącznikiem to jeżeli będzie wyłączone na wtyczce nie powinno być poboru prądu?
Tak. Po wyłączeniu nie będzie pobierać prądu.