Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dzieki dzieki to napewno wylacznik bo jak juz go namierzylem i poruszalem to na chwile stop zadzialal ...ale wyjac go stamtad to dopiero bedzie zabawa !!!??? zdjalem pokrywe pedalow i co dalej ????
koledzy czy ktos to kiedys wyjmowal i ...potem probowal wlozyc spowrotem ????? kolektor nagrzewnicy znajdujacy sie nadpedalami a bez jego wyjecia nie sposob wyjac wylacznik stopu !!!!!!!1
[ Dodano: Sro Lut 16, 2011 20:49 ] http://yfrog.com/n4zdjcie0787j a jeszcze pytanko mam dotyczace wylacznika stop oryginal to ten na dole zdjecia a wstawilem ten na gorze mozna tak ? stop dziala ale w ym oryg, jest jakas puszka jakby dodatkowa ? o co chodzi ?
Witam
bezpieczniki ok, żarówki ok. a nadal brak świateł STOP po lewej i prawej stronie a także pośrodku na szybie. Czy ktoś ma jakieś pomysły gdzie szukać rozwiązania?. Dziękuję za rade.
Witam Kolegów!
A co proponujecie, jeśli po wciśnięciu pedału brak napięcia na żarówkach i diodach, bezpiecznika od zawsze nie było, czyli nie ma co sprawdzać, a podpięty op-com ZAUWAŻA wciśnięcie? Wprawdzie na pozycji Brake Switch 2 - ale nigdy nie sprawdzałem, który Switch jest od czego...
Też czeka mnie wydłubywanie czujnika?
Pozdrawiam!
Piszesz że nie ma bezpiecznika,być to musiał tylko może wysunął się z gniazda,a jak włożysz to co świecą Ci się światła stop na stałe..? Według schematu to styk numer dwa to jest do świateł stopu a jeden dla komputera..
Nope... Bezpiecznika na bank nigdy nie było (zrobiłem sobie zdjęcie tablicy zaraz po zakupie, więc wiem), jego włożenie nic nie zmienia. No nic, z rana schemat w dłoń i po czujnik marsz. Dzięki!
Na początek możesz włożyć bezpiecznik i zewrzeć styki we wtyczce ,zobacz czy wtedy stop się zaświeci..W niektórych wersjach bezpiecznik od stopu jest w innym miejscu,według moich dokumentów do Twojej wersji jest to czwarty od prawej strony w drugim rzędzie od dołu..