[A] - thomas32 - 1.8 16V, 115 KM, 2000

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
Anony Mous

#16 Post autor: Anony Mous »

A w jakim aucie?! zapodaj jakieś fotki

[ Dodano: Pią Mar 25, 2011 12:26 ]
Dziś Zośka dostała nowe lacie i odnowione fele

Obrazek

[ Dodano: Pią Mar 25, 2011 12:26 ]
Obrazek

[ Dodano: Pią Cze 10, 2011 21:32 ]
Sezon rowerowy czas zacząć. Od jakiegoś czasu bagażnik na rowery założony

Obrazek

kamol

#17 Post autor: kamol »

na żywo wygląda dużo ładniej :> :D
podoba mi się ten gril bez znaczka :piwo:
szerokości :driver:

Anony Mous

#18 Post autor: Anony Mous »

Trochu poniosła mnie fantazja i zamontowałem diody w klapie podłączając się pod światła awaryjne. Taki rozwiązanie widziałem w pomocach drogowych ADAC jeżdżać po niemczech. Nie ukrywam spodobało mi się. Czy to się sprawdzi,czas pokaże.

Obrazek

SH'Raku

#19 Post autor: SH'Raku »

thomas32, fantazja, to akurat coś czego w naszym kraju brakuje, pomysł super :lol: rozumiem że podobnie jak awaryjne światła te również migają :D :?:

Anony Mous

#20 Post autor: Anony Mous »

SH'Raku, nie inaczej w rzeczy samej montując tak,robiłem z myślą by działo to z awaryjnymi. podłączając ot tak sobie nie było by efektu.
Mówiąc o fantazji przypomniała mi się piosenka z dzieciństwa...

'' bo fantazja,bo fantazja,bo fantazja jest od tego aby bawić się,aby bawic się na całego...''

Pozdrawiam

kamol

#21 Post autor: kamol »

thomas32 a jak kierunek włączysz to też chyba miga, więc możesz wozić dłużyce np. szafy... z otwartą klapą :lol:

SH'Raku

#22 Post autor: SH'Raku »

kamol, tak jak włączy lewy to od połowy w lewo migają, jak włączy prawy to odwrotnie ;d :lol: to by już był kosmos :piwo:

thomas32, no to tera jeszcze ino pozostaje Ci zamontowanie podświetlanych klamek, podłogi i najlepiej na zewnątrz pod progami :piwo:

Anony Mous

#23 Post autor: Anony Mous »

SH'Raku co do klamek i podłogi to mnie nie rusza ale od pewnego czasu móżdże jak zamontować (przymocować) od spodu by podświetlić progi. :lol: Koncepcja w sumie jest tylko z czasem kiepsko.

kamol mam to podłączone do jednego kierunku. W sumie będę musiał podłączyć prawy osobnym kabelkiem. He he :lol: Nie ukrywam trochę zabawy jest z tym przewlekaniem kabelka. Przy okazji montażu odkryłem przerwane kabelki także praca wyszła na plus.

kamol

#24 Post autor: kamol »

thomas32 zainspirowałeś mnie z podświetleniem wnętrza :piwo: ( spocik w Zabrzu) i wczoraj założyłem podświetlenie pod fotelami ale tylko z przodu (tył też będzie ale po urlopie, brakło czasu :/ ) i podświetlenie drzwi od spodu, jak wychodzę wszystko rozświetlone :D , na razie tylko od kierowcy, bo jak sam piszesz zabawy z tymi kabelkami jest że hej, ale efekt jest piorunujący :lol: o progach nie myślałem :roll: :lol: ale chyba się nie zdecyduje :oops: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira A”