Hak holowniczy - montaż, instalacja elektr. moduł, łączówka
-
Aston
-
szymek
Kicaj
Ja mam teraz w zafirze hak bosala ale z odkręcaną główką niestety ten który widać taki był i tego już nie zmienie.
W astrze h combi brat miał bosala ak6 i jego nie widać.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d70 ... cdeff.html
Gniazdo na tym zdjęciu widać bo nie zostało podniesione do góry,normalnie gniazda nie widać.
Ja mam teraz w zafirze hak bosala ale z odkręcaną główką niestety ten który widać taki był i tego już nie zmienie.
W astrze h combi brat miał bosala ak6 i jego nie widać.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d70 ... cdeff.html
Gniazdo na tym zdjęciu widać bo nie zostało podniesione do góry,normalnie gniazda nie widać.
-
kicaj
-
Aston
-
kicaj
-
kicaj
-
Aston
Ja kupiłem na tej stronie zapłaciłem no cóż grubo bo 950 nie licząc wiązki za 270. Ale spełnia moje oczekiwania więc nie żałuję. Za to wcześniej brałem polski i no cóż wcześniej się wypowiedziałem ... co do zniżki być może by się udało gość dość konkretny i znający się na temacie - był właścicielem zakładu robiącego haki do opli dla serwisów opla. A i dogadać się z nim można.
-
MrMichu77
Cześć,
Podłączam się do tegoż tematu, gdyż nie mogę założyć nowego.
W moim samochodzie jest gniazdo w standardzie euro (z 15 pinów), kupiłem przejściówkę na polski (7 pinów) ale niestety przy próbie kierunkowskazów na wyświetlaczu w samochodzie jest wyświetlany błąd żarówki i po chwili następuje wyłączenie migaczy w przyczepie.
Pytanie - czy ktoś używał takiej konfiguracji (zachodnie gniazdo + przejściówka) ?
Nie wiem czy problem jest tylko z przejściówką czy coś innego
Pozdrawiam i liczę na pomoc
Podłączam się do tegoż tematu, gdyż nie mogę założyć nowego.
W moim samochodzie jest gniazdo w standardzie euro (z 15 pinów), kupiłem przejściówkę na polski (7 pinów) ale niestety przy próbie kierunkowskazów na wyświetlaczu w samochodzie jest wyświetlany błąd żarówki i po chwili następuje wyłączenie migaczy w przyczepie.
Pytanie - czy ktoś używał takiej konfiguracji (zachodnie gniazdo + przejściówka) ?
Nie wiem czy problem jest tylko z przejściówką czy coś innego
Pozdrawiam i liczę na pomoc
-
Zdenek2007
- Zafiromaniak
- Model:
-
MrMichu77