[A] - jacek28 - 1,8 16V Elegance, 115 KM, 1999
[A] - jacek28 - 1,8 16V Elegance, 115 KM, 1999
Witam,dzis wreszcie kupiłem autko, 1.8elegance, krajowa,ja jestem 3 wlascicielem, juz sie ciesze choć zrobilem z 50km i zaczeły falowac obroty i juz jestem zły ale.... mysle ze pomozecie,aha z tyłu tez nie dziala mi elektryka szyb i tez nie wiem o co chodzi?? przebieg ma 158tys i chyba prawdziwy ale któż to w dzisiejszych czasach wie
rocznik 1999 ale pierwsza rej. w 2000
jak dodac fotki?- nie wiem
rocznik 1999 ale pierwsza rej. w 2000
Ostatnio zmieniony 02 lis 2010, 21:21 przez jacek28, łącznie zmieniany 2 razy.
Witamy.jacek28 pisze: z tyłu tez nie dziala mi elektryka szyb
Czy z tyłu nie działa elektryka tylko z tylnych drzwi czy też z przednich ?? Bo jak tylko z tylnych to masz włączone zabezpieczenie. Jest ono pomiędzy przyciskami od przednich szyb a tylnych szyb w drzwiach kierowcy.
Co do fotek: LINK wszystko jest podane na forum
przód dziala a tył nie a zabezpieczenie jest wyłączonecelius pisze:Bo jak tylko z tylnych to masz włączone zabezpieczenie
oto ONA:
http://img99.imageshack.us/img99/7756/c159494711.jpg
- BajBus
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
Witamy jacek28,
pragnę jednk przypomnieć że obowiązują tu pewne zasady... LINK
pragnę jednk przypomnieć że obowiązują tu pewne zasady... LINK
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
-
- Przeglądacz
- Imię: Jac
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z22YH
Polecam zajżeć do przepustnicy - tam to lubi się syf zbierać, oj lubi ....... :>jacek28 pisze: choć zrobilem z 50km i zaczeły falowac obroty i juz jestem zły ale....
Jak nie masz fejsa, to baterię odłącz na jakieś 0,5 godziny, potem odpal bez gazowania i niech chwilę pochodzi
Miałem ZA z 1,8 ale już 125 KM i ten sam problem mnie spotkał w drugi dzień po zakupie
Na techu wyszedł błąd przepustnicy i sondy lambda - objawy te same, to też podaję, jak u mnie to zadziałało, choć dostęp do przepustnicy kiepski - używałem lusterka aby dobrze się przyjżeć czernidłu wewnątrz
dziś umyłem autko i moze czas wreszcie odświeżyc galerie i pochwalic sie
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/UR
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/UR
-
- Mieszkaniec
- Model:
popieram, dziwi fakt że skórę ozdabiamy sztuczną imitacją skóry, bo byłoby jeszcze zrozumiałem jak byś se tam walnął jakiś pokrowiec z materiału, bo np lubisz jakiś miękki materiał, jakiś cicik wiadomo rzecz kwestia gustu, mimo wszystko nie pasuje niezbyt ładnie się komponujecelius pisze:Ten "futeralik"z kierownicy bym ściągnął. Fatalnie to wygląda
Co wy chcecie,fajna ''mięsista'' kierownica powiedziałbym SportowaSH'Raku pisze:popieram, dziwi fakt że skórę ozdabiamy sztuczną imitacją skóry, bo byłoby jeszcze zrozumiałem jak byś se tam walnął jakiś pokrowiec z materiału, bo np lubisz jakiś miękki materiał, jakiś cicik wiadomo rzecz kwestia gustu, mimo wszystko nie pasuje niezbyt ładnie się komponujecelius pisze:Ten "futeralik"z kierownicy bym ściągnął. Fatalnie to wygląda