Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Maciak pisze:A powie mi ktos gdzie we wrocku morzna zmienić język kompa
dabu1 pisze:Znalazłem namiar we Wrocławiu, ponoć zmieniają języka za 60 zł!!
Jak już zmienie to napisze na forum co i jak:) http://opelprzemkowska.gsi.pl/
czytałeś temat czy tylko tytuł?
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Witam!! A może ktoś wie gdzie w Bydgoszczy robią takie rzeczy z zamianą języka. Natomiast jeżeli chodzi o zmianę przez telefon to można tak zrobić. Ja niestety przy kupnie zafy chyba zgłupiałem i mając zamontowany zestaw głośnomów. przez radio z podstawką do tel. stwierdziłem ,że nie mam i tak takiego telefonu i zaraz pierwszego dnia wszystkie kable odciąłem(byłem w ostrym szoku czy co ? nie wiem).Później okazało się ,że był to zestaw do noki, którą notabene miałem jeszcze w domu.No ale sam już sobie pozamiatałem.Kabelki są .wszystkie wyjścia też i chyba poszukam(tylko narazie nie wiem gdzie )fachmana co by mi to podłączył.Ale kumpel tej głupoty nie zrobił ,wstawił telefon w podstawkę i zmienił język bez problemu.
Auto Ring w Tarnowie zapewne jako ASO, a w KrK to wszystkie ASO, ale z tego co kojarze to na Bronowicach jest Auto-Małek, dawny salon Opla, obecnie nieautryzowany serwis ze specjalizacją w Oplach. O innych miejscach nie mam pojęcia
mam pytanko czy to prawda że w roczniku 2004 nie da się zmienić języka w komputerze . Ponieważ byłem na warsztacie i pytałem się mechanika który pracuje w oplu czy sie da zmienić język to powiedział że się nie da
Maciak pisze:mam pytanko czy to prawda że w roczniku 2004 nie da się zmienić języka w komputerze . Ponieważ byłem na warsztacie i pytałem się mechanika który pracuje w oplu czy sie da zmienić język to powiedział że się nie da