Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie chce się wymądrzać, ale tempomat obsługujesz w manetce tej od kierunkowskazów, więc po co by była wtyczka na dole pod deską?? wydaje mi się, że masz wyprowadzenie do ogrzewania foteli.
Pozro
Paweł pisze:Nie chce się wymądrzać, ale tempomat obsługujesz w manetce tej od kierunkowskazów, więc po co by była wtyczka na dole pod deską?? wydaje mi się, że masz wyprowadzenie do ogrzewania foteli.
Pozro
Ale ja nie mówię że to od tempomatu. Wspomniałem tylko że ją przy okazji zlokalizowałem bo od lata nie rozbierałem deski aby sprawdzić.
Jak by to było od grzanych foteli to czemu jest wiązka tylko od jednego ??
Podepnę się pod temat,
W bagażniku, pod lewą osłonką (tam gdzie apteczkę się chowa) znalazłem takie dwie wtyczki, niepodłączone. do czego można je wykorzystać ?
Jedna wygląda jak od anteny tyle, że mniejsza, druga szeroka z otworkami?
hak mam, przyczepkę podłączałem i wszystko działało...
antenę.. hmm.. radio gra ale łapie tylko dwie stacje sprawdzałem też telefon (radio philips ccrt700) i też działał znaczy zasięg łapał bez problemu..
a od batu anteny do radia idzie jeden kabel czy właśnie łączy się gdzieś w środku?
bo te złącze jest mniejsze.. jakby od gps-u..
to może i ja sie podepne do tematu pod lewą przednia lampą( u was moze być pod prawa bo ja mam anglika oni maja wszystko na opak ) posiadam taką kostke(ale tylko z jednej strony) i nie wiem do czego ona jest, czy może to być do przeciwmgielnych swiatel??? oto fota i kostka zaznaczona
To jest kostka do sygnału dźwiękowego,przeważnie jest montowany jeden z prawej strony ale czasami montują dwutonowe i wtedy jeden jest z lewej a drugi z prawej,w pobliżu powinien też być uchwyt do montażu tego sygnału..U mnie mam właśnie sygnały dwutonowe..
emjot i jacek28 ta wtyczka wygląda jak od czujnika poziomu płynu chłodniczego.
Jeśli nie macie komputera pokładowego, to czujnika nie będzie, a wtyczka może być luzem.