kaczorgsm pisze:Ci zrobię soft za zgrzewkę
No to wsadziłeś kij w mrowisko
Była już o tym dyskusja na forum Vectry.kaliope pisze:Też zadałem takie pytanie kiedyś. Pytanie tylko czy ma ten komputer z legalnym oprogramowaniem. Op-coma też można kupić za 90 zł z CHin albo za 3 tyś z Adako i ciekawe czy np. diagnoza u posiadaczy takich fejsów z dwóch źródeł byłaby w tej samej cenie?
Ja pi....olę - ogarnij się - dostałeś konkretną propozycję i jeszcze marudziszMIRKO8 pisze:Witaj kaczorgsm, myślę że jaja sobie ze mnie robisz, uważaj bo w Łodzi mam akurat rodzinę (na Widzewie)i mam gdzie się zatrzymać, i zgłosić się do usprawnienia mojej ZB. I będzie lipa na naszym forum jak pojadę na darmo.
Jednocześnie pozdrawiam, lubię u innych poczucie humoru
Proszę Cię - nie zaczynaj. Ty masz swój busines ja swój.heko pisze:...to nie pierwszy kij w "mrowisku"...ale takich "pomagierów"jest w Polsce setki
Hmm. Nigdy nie mówiłem, że wszystko robię.heko pisze:...różnica jest akurat taka, że Ty mówisz ludziom...że wszystko robisz...ja że nie potrafię
??MIRKO8 pisze:szkoda że się wycofałeś z transakcji, już myślałem, że poznałem nowego kolegę z charakterem, ale naprawdę serdeczne pozdrowienia
ps. i tak będę w Łodzi