Co myślicie o tym radyjku - pytania dot. wymiany na niefabr.
Moderator: Sebu$
-
calus18
witam mam pytanie chce kupic sobie jakies inne radyjko czy jest to mozliwe??? jeden kolo powiedzial mi ze to tylko radyjk fabryczne mogą być! ale niechce mi sie wierzyc a niechce mi sie wyciagac go zeby sprawdzic!!!!
-
kamyk77
-
banderaz
-
Zafirek
witam.ja wstawiłem do siebie jakieś 2lata temu kenwooda +adapter za 150zł z przesyłką z www.piloty.pl i działa wyświetlacz normalnie i sterowanie z kiery pozdrawiam
-
calus18
-
Grzesiek
Witam
Nosze się z zamiarem kupna nowego radia do swojej Zafirki. Upatrzyłem sobie Kenwood KDC-3047A, tylko teraz naszła mnie niepewność. Nie wiem czy po podłączeniu na wyświetlaczu z zegarkiem będą pojawiać się nazwy stacji itp. Jakieś porady czy sugestie, a może ktoś by polecił jakieś radio... Moja zafira jest z 99 roku.
Dzieki za wszelkie sugestie.
Nosze się z zamiarem kupna nowego radia do swojej Zafirki. Upatrzyłem sobie Kenwood KDC-3047A, tylko teraz naszła mnie niepewność. Nie wiem czy po podłączeniu na wyświetlaczu z zegarkiem będą pojawiać się nazwy stacji itp. Jakieś porady czy sugestie, a może ktoś by polecił jakieś radio... Moja zafira jest z 99 roku.
Dzieki za wszelkie sugestie.
-
SH'Raku
Grzesiek, sam niedawno zmieniałem radyjko, niestety na wyświetlaczu MID itd itp, nie wyświetlają się informację, nic więcej Ci nie powiem bo jakoś nawet nie specjalnie mi to przeszkadza i jeszcze nie szukałem i pewnie też nie będę szukać czy w ogóle jest taka możliwość bo w zasadzie do szczęścia mi to potrzebne nie jest, w późniejszym okresie tylko zainteresuje się mimo wszystko sterowaniem z kierownicy chodź mam pilot do radia to jednak myślę że o tym warto pamiętać przydaje się podczas jazdy 
-
Lemina
Czy ktoś w Zafirze A wymieniał radio na takie, co odtwarza mp3. Interesuje mnie podłączenie takie radia, żeby sterowanie działało z kierownicy. Ktoś eksperymentował na tym polu?
Pozwolicie, że pominę milczeniem, co geniusze w Oplu w Ełku mi powiedzieli, jak ich zapytałam w zeszłym roku... :>
Pozwolicie, że pominę milczeniem, co geniusze w Oplu w Ełku mi powiedzieli, jak ich zapytałam w zeszłym roku... :>
-
Harry200
- Zafiromaniak
- Imię: Henryk
- Auto: Zafira
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Jest taka możliwość, tym temacie masz opisane różne możliwości, może Ci się przydać..
Ostatnio zmieniony 02 lip 2011, 20:40 przez Harry200, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mihó
-
SH'Raku
Lemina, Ja wymieniałem, szczerze zmieniłem zdanie co do tego sterowania, kupiłem radio z pilotem i to "prawie" dla mnie to samo co przy kierownicy, pilot po 5 min opanowany jeżeli chodzi o obsługę na tyle że nie muszę na niego patrzeć podczas jazdy
więc nie trzeba było inwestować w PRZEJŚCIÓWKĘ, która na PILOTY.PL kosztuje średnio w granicach 130zł, pisze jakie masz auto, jakie radio i oni Ci takie coś przygotują, tylko ja już zmieniłem zdanie, jak to mówią Kobieta zmienną jest, ja też czasami i uważam, że jak zakupisz radyjko tak jak ja z pilotem to nie będzie Ci to sterowanie z kierownicy potrzebne. 
-
cebula1982