Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja mam na blacie 195kkm prawy przycisk jest ładny za to lewy ma pęknięcie po lewej stronie, widać, że w wyniku wieszania ręki na kierownicy na kciuku . Czyli w pozycji 09:15.
Trochę to dziwne ale przyciski od klaksonu mam całe tylko po lewej stronie,lewego przycisku popękało mi i trochę ubytku zostało. Stało się to około 205tyś.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2011, 21:33 przez Anony Mous, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam 179kkm i lewy jeszcze niedawno był wybrzuszony i nieświadomie zacząłem go skubać stojąc w korkach więc teraz jest pęknięty... i dalej go skubie...
Prawy jak nówka...
Woytas pisze:boogoo napisał/a:
No nie może być reguły bo to zależy od stylu trzymania kierownicy.
i pH łapek
Zgadza się... i jeszcze nawyki, do tego słońce itd...itp...
Nie ma rzeczy niemożliwych, czasami tylko brakuje czasu, chęci... i funduszy...
U mnie również prawie 150tkm i lewy pękł i zaczyna mi przeszkadzać. Zastanawiam się na wymianą tego ustrojtwa bo naprawa w sposób opisany na forum niezbyt mi się podoba.
Mi pękło przy ok. 145 kkm. Okręciłem izolacją i tyle. Nie za pięknie może wygląda, ale mi to nie wadzi. Jak mi już bardzo zacznie przeszkadzać, to poszukam nakładki na poduchę i będę walczył.