I chwała Ci za to.heko pisze:...spoko... z Łodzi, Wawy, Białegostoku, nawet Szczecina i np. dzisiaj Z Trójmiasta mam klientów i nie dlatego że robię coś "tanio"...to lata pracy, doświadczenia, inwestycji i tysięcy godzin przesiedzianych nad rozwiązaniami
Wypracowałeś sobie "markę" i teraz zbierasz owoce swojej pracy.
Też się z Tobą zgadzam.heko pisze: i wbrew temu co piszesz, najbardziej piłem do tych 1500zł. za 20 min. pracy, to mnie po prostu wyprowadza z równowagi, takie teksty totalnych laików, którzy próbują wyliczać coś o czym pojęcia nie mają, widzą tylko efekt końcowy...jak by tak założyli sobie działalność, zadłużyli się na kwoty których przez lata za swoje 8h pracy nie zarobią, zatrudnili i opłacili pracowników, utrzymywali warsztat i w końcu dowiedzieli się jak to jest pracować od 8 do 20...22...24 w nocy (często z TF jesteśmy w firmach jeszcze dłużej) to przestali by zazdrościć i opowiadać takie bzdety :>
Mam ten sam problem - czasami jak trzeba coś nowego "rozwalić" nieraz się zarywało nocki.
Nikt Ci nie odbiera tutaj zasług - jedyny żal jaki mam to, że czasami traktujesz innych jak totalnych głąbów. Uwierz mi, że robimy Denso bez problemów.
Zresztą popatrz na różne ogłoszenia w UK - coraz więcej ludzi ogarnęło te sterowniki.