Jeszcze przed oficjalnym powitaniem rozkręcam za pośrednictwem innego forum, z którego się wywodzę akcję przyciemniania szyb w Warszawie.
Jestem tzw. kontaktem, który zapisuje chętnych na listę. Lista zostanie przekazana warsztatowi www.przyciemnianie.pl i na jej podstawie (ilości chętnych i szyb do przyciemnienia) otrzymamy szczegółowy cennik.
Ostatnia akcja spotkała się ze sporym odzewem, co przedłożyło się na atrakcyjne ceny przyciemniania. Przykładowo ceny z ostatniej akcji "przyciemnianie":
Proszę mieć na uwadze, iż na prośbę warsztatu zadeklarowałem stworzenie listy i nie jestem umocowany do negocjowania cen i autorytatywnego wypowiadania się o technologii przyciemniania.Ceny:
Auto 3drzwiowe - 200 - tył
Auto 5 drzwiowe - 300 - tył
Całe auto lub tył kombi - 400
Za Tył rozumiemy (dwie boczne szyby tylne plus tylna szyba bagaznika).
tył kombi - szyby w tylnych drzwiach + bagaznik
Identyfikatorem samochodu "uprawnionego" do przyciemnienia będzie nr.rej. ale w pierwszej fazie zbierania listy chętnych możecie go nie podawać.
Każdy chętny powinien wysłać dane na mój priv w formacie:
Nick\Marka\Model\Nr rej\Typ nadwozia\Ile szyb\Uwagi
Typ nadwozia: 3D, 5D, 4D, Van, Kombi
Ile szyb: proszę o policzenie poszczególnych szybek do ściemnienia (np. szyba dzielona w drzwiach tylnych = 2 szyby)
Uwagi: w uwagach proszę o informację co będzie do ściemnienia
Przykładowo:
el_guapo\Opel\Zafira\nr rej \Van\7\Tylne drzwi, szybki boczne bagażnika, tylna szyba