Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MarcysM pisze:Follow-me-home włącza się ręcznie...
jak?
czy comming home czy follow me home to wszystko jedno wazne ze wiadomo o co chodzi
w takim razie tego nie mam jesli to jest z wstecznym... ale moze by sie przydal
kicaj, wydawało mi się że nie masz od deszczu... Sorry
U mnie włącza się tak: na wyłączonym zapłonie i wyciagnietym kluczyku ale przy otwartych drzwiach kierowcy pociągam jakbym chciał długimi mignąć i zapalają się z przodu, wsteczne i chyba postoje z tylu
Mam pytanie jak wygląda sprawa zamontowania ( nie posiadam tej funkcji) czujnika zmierzchu i AUTO dla świateł? Jest z tym dużo roboty i czy wogulę się da, a może już ktoś podjął się tego?
No i chciałbym dodać że w przypadku posiadania modułu REC, ( wariant świateł dzinnych :5 ) w ciągu dnia świecą tylko przednie światełka i wskażniki na desce są podswietlone jaśniej, a wieczorkiem lub po wjezdzie do tunelu zapalają sie dodatkowe tylne światła i tablica przygasa
Dodano po 1 godzinie 27 minutach 18 sekundach:
Niestety, po dłuższej lekturze już wiem, że bez rozebrania czujnika i wlutowania się z rezystorem przed samym czujnikiem nie zmienię jego parametrów.
Ogólnie nigdzie nie znalazłem kto by coś takiego robił.