[A] - Kasiarz - 2.0 T OPC, 192KM, 2002
[A] - Kasiarz - 2.0 T OPC, 192KM, 2002
Rocznik 2002, silnik 2.0T 16V 192KM, sprowadzona z DE
Na razie kilka zdjęć mojej Zafci:
Wyposażenie :
- 4x elektryczne szyby,
- 10 x airbag i kurtyny
- ABS
- centralny zamek
- klima ręczna,
- halogeny,
- skórzane podgrzewane siedzenia,
- komputer pokładowy
Niestety nie mam jeszcze alusków gdyż kupiłem ją na oponach zimowych, więc mam zamiar jakieś kupić w przyszłości.
Poprawiłem fotki
Na razie kilka zdjęć mojej Zafci:
Wyposażenie :
- 4x elektryczne szyby,
- 10 x airbag i kurtyny
- ABS
- centralny zamek
- klima ręczna,
- halogeny,
- skórzane podgrzewane siedzenia,
- komputer pokładowy
Niestety nie mam jeszcze alusków gdyż kupiłem ją na oponach zimowych, więc mam zamiar jakieś kupić w przyszłości.
Poprawiłem fotki
Ostatnio zmieniony 26 sty 2014, 07:41 przez Kasiarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Kwazaar : jeśli chodzi o wydech to był na pewno przerabiany ale przez Niemca. Ja przy niej jeszcze nic nie zdążyłem zrobić oprócz zwykłych napraw eksploatacyjnych (hamulce, rozrząd, olej i płyny)
Dejna: Wiem oczywiście że mam 4 poduchy i kurtyny - zdążyłem już trochę poczytać na forum o Zafi przed jej zakupem. Dlatego tez napisałem "10 x airbag i kurtyny". W sumie mogłem napisać 10 x (airbag + kurtyny)
Jeśli chodzi o znaczek RS to poprzedni właściciel przykleił go na jakąś "kropelkę" bo nie mogłem go oderwać (chyba że z lakierem - a tego bym nie chciał). Jeśli kogoś kłuje to trudno.
Wiecej zdjęć będzie gdy znajdę chwilkę by posprzątać po podróży z wakacji oraz gdy dojdzie naklejka klubowa forum
Dejna: Wiem oczywiście że mam 4 poduchy i kurtyny - zdążyłem już trochę poczytać na forum o Zafi przed jej zakupem. Dlatego tez napisałem "10 x airbag i kurtyny". W sumie mogłem napisać 10 x (airbag + kurtyny)
Jeśli chodzi o znaczek RS to poprzedni właściciel przykleił go na jakąś "kropelkę" bo nie mogłem go oderwać (chyba że z lakierem - a tego bym nie chciał). Jeśli kogoś kłuje to trudno.
Wiecej zdjęć będzie gdy znajdę chwilkę by posprzątać po podróży z wakacji oraz gdy dojdzie naklejka klubowa forum
czymu, fajny ;p jo bych się pozbył tego po prawyj, OPC ;pdejna pisze:zdejmij znaczek RS z klapy... bo troszeczke kuje...
Kasiarz, no kosmos, nie wiem co oni mają do tego czornego ;p
poza tym że cza go myć co 3h jest suuper, jednak nie ma to jak czorny
kwestia gustu, ale uważom że o niebo jepiej z zadku wyglądałyby lampy oryginalne po liftowe z białymi migaczami. mie sie osobiscie barzyj podobają ale i tak super, zwraco uwaga pewnie na drodze.
liczymy na 18Kasiarz pisze:Niestety nie mam jeszcze alusków gdyż kupiłem ją na oponach zimowych, więc mam zamiar jakieś kupić w przyszłości.
http://allegro.pl/opel-zafira-99-05-lam ... 79376.html polecam jo zmienia jak fundusze pozwolą, cena niezbyt wygórowana.
Osiemnastki raczej nie, ze względu na dziurawe ulice w Łodzi. Siedemnastki będą w sam raz.
Jeśli chodzi o lampy to planuję założyć takie : http://allegro.pl/lampy-tylne-opel-zafi ... 34754.html
Jeśli chodzi o lampy to planuję założyć takie : http://allegro.pl/lampy-tylne-opel-zafi ... 34754.html
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
600 za lampy na tył do ZA - MASAKRAKasiarz pisze:Osiemnastki raczej nie, ze względu na dziurawe ulice w Łodzi. Siedemnastki będą w sam raz.
Zośka fajna - czarna - mi się podoba
17 - stki wystarczą - będzie OK
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Z tymi LEDowymi lamapmi to opłaca sie wydawać tyle pieniędzy za LEDowy stop i pozycyjne..?
fajne te lampy ale cena rzeczywiści troche za wysoka...
a co do felg... zastanawiałeś się może nad tym, żeby iść w oryginalne felgi...
jest dziwna prawidłowość na alledrogo, że felgi OPC do ZA sa tańsze od tzw. OPC line... dziwne
fajne te lampy ale cena rzeczywiści troche za wysoka...
a co do felg... zastanawiałeś się może nad tym, żeby iść w oryginalne felgi...
jest dziwna prawidłowość na alledrogo, że felgi OPC do ZA sa tańsze od tzw. OPC line... dziwne
to zdejmij sobie znaczki OPLA i przyklej AUDI wtedy bedzie ci pasowało...SH'Raku pisze:jo bych się pozbył tego po prawyj, OPC