Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ramirez pisze:Zafira miód malina
Głośno Zośka chodzi na tym wydechu
Tylko mruczy ...
dejna pisze:a co do felg... zastanawiałeś się może nad tym, żeby iść w oryginalne felgi...
jest dziwna prawidłowość na alledrogo, że felgi OPC do ZA sa tańsze od tzw. OPC line... dziwne
Nie podobają mi się oryginalne - są za mało oryginalne
dejna pisze:to zdejmij sobie znaczki OPLA i przyklej AUDI wtedy bedzie ci pasowało...
Kasiarz pisze:Podobają mi się takie jak u Ciebie w avatarze.
Nie na sprzedaż
Moje felgi są 16"
Ale skoro masz całe autko "przyciemnione" lampy, szyby to może warto by było jakieś czarne fele założyć albo szare. Widziałem czarne A6 kombi z czarnymi felgami i fajnie wygląda Nawet jeden z moderatorów ma czarną zafirę i ma założone czarne felgi ale szkoda, że od OPC_line, dokładniej chodzi mi o kolegę BajBus
Piotrek413 pisze:
Ale skoro masz całe autko "przyciemnione" lampy, szyby to może warto by było jakieś czarne fele założyć albo szare. Widziałem czarne A6 kombi z czarnymi felgami i fajnie wygląda Nawet jeden z moderatorów ma czarną zafirę i ma założone czarne felgi ale szkoda, że od OPC_line, dokładniej chodzi mi o kolegę BajBus
Rzeczywiście Zafirka Bajbusa świetnie się prezentuje. Zastanowię się nad kolorem czarnym
dejna pisze:
Kasiarz pisze:
dejna napisał/a:
to zdejmij sobie znaczki OPLA i przyklej AUDI wtedy bedzie ci pasowało...
Mi pasuje tak jak jest
kwestią wyjaśnienia: to nie było do Ciebie Kasiarz... tak więc nie chcę żebyś to źle odebrał...
Luzik
[ Dodano: Pią Sie 05, 2011 23:31 ]
Zdjęcia ze środka :
DONALD jestem za tym by fele odcinały od ciemnego koloru. Jak jest wszystko w jednym kolorze to jakoś to wszystko się zlewa. Ale są gusta i guściki a o tym ponoć się nie rozmawia na głos, he he
Pozdrawiam i życzę powodzenia w modyfikacjach
maksymalnie 17" .... szpan na 18 to tylko do kościoła w niedziele ... do codziennej jazdy 17" na nasze drogi to i tak cię wytłucze :> ... OPC ma dość twarde zawieszenie ...
... co do autka - FAJNE (też mam OPC 200 KM) ... pozdrawiam i miliona kilometrów ...