Spryskiwacze reflektorów
Moderator: Sebu$
Spryskiwacze reflektorów
Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie spryskiwaczów reflektorów. Nie mogę ich nigdzie znaleźć, bo u mnie w oplu jest tylko jeden spryskiwacz a drugiego nie ma. Przed zakupem juz nie bylo. Pomóżcie mi
- scaniairizar
- Mieszkaniec
- Model:
chyba nie trzeba kombinować. uchwyty powinny pasować, trzeba tylko pamiętać przy wyjmowaniu i wkładaniu o czujniku poziomu płynu, że należy go wypiąć.darkp1 pisze:Tylko czy można zbiornik od razu przełożyć czy trzeba coś kombinować?
no i dochodzi pytanie o koszty, czy jest sens. zbiornik jest w nadkolu, więc trochę demontażu, ale jak ktoś ma czas i kasę to niech zamienia oczywiście jak znajdzie ciężko osiągalny (nie mówiąc o ASO) zbiornik 5 litrowy. no i niech wtedy nie zapomni zrobić photostory, to wrzucimy na forum i reszcie będzie łatwiej się z tym zmagać w przyszłości
Ja chciałem się tego podjąć, ale właśnie z dostępnością tego zbiornika jest problem.rzadki pisze: ale jak ktoś ma czas i kasę to niech zamienia oczywiście jak znajdzie ciężko osiągalny (nie mówiąc o ASO) zbiornik 5 litrowy. no i niech wtedy nie zapomni zrobić photostory, to wrzucimy na forum i reszcie będzie łatwiej się z tym zmagać w przyszłości