Cena diagnostyki silnika w ASO OPEL

Posty na tematy techniczne, które nie pasują do żadnego innego działu technicznego, np. HowTo, porady wykonane przez użytkowników.

Moderator: Mariusz

Wiadomość
Autor
Przemcio

Cena diagnostyki silnika w ASO OPEL

#1 Post autor: Przemcio »

Mam prośbę do forumowiczów. :>
Proszę o podawanie ceny za podłączenie do komputera diagnostycznego w waszych ASO OPEL.
W Szczecinie są dwa >> ASO Kozłowski podłączenie i kasowanie błędów ,diagnostyka 135,-zł , ASO Bogacki >> podłączenie 150,- zł. pełna diagnostyka 250-350 zł oczywiście bez ewentualnej robocizny :P

Anony Mous

#2 Post autor: Anony Mous »

Dwa lata temu odczytywałem błędy w Opel Kanclerz Ruda Śląska i zapłaciłem wówczas 80 zł. Na dodatek koleś zmienił mi język z francuskiego na angielski za free :)

ciepyp

#3 Post autor: ciepyp »

Mogę potwierdzić cenę usługi w ASO Bogacki Szczecin. Mnie za podłączenie i skasowanie błędów skasowali 355 zł dokładnie. Z tego co mówił Pan w serwisie to cena zależy od tego jak głęboko z diagnostyką muszą grzebać w komp.
A do tego podobno niektóre drobne naprawy robią w cenie diagnostyki. Mi połatali przewód od czujnika filtra DPF w tej cenie 355 zł.

Chociaż, cena za diagnostykę musiała być niższa bo bez pytania wgrali mi nowszy soft do komputera i to kosztowało 70 lub 80 zł

Przemcio

#4 Post autor: Przemcio »

marsuc pisze:zapłaciłem wówczas 80

Ruda Śląska ASO Kanclerz cena aktualna podłączenie i kasowanie błędów 150zł. :P Mareczku ;)

Grzesiek

#5 Post autor: Grzesiek »

Kasowanie bledow w obrebie West Midlands wynosi £20

Awatar użytkownika
diabolog
Przeglądacz
Imię: Adam
Auto: Opel Zafira B 1.9 CDTI Cosmo Panorama
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DTH
#6 Post autor: diabolog »

MIBO Olsztyn 160 zł podłączenie kompa
Zastawa 1100p 55KM; Daewoo lanos 1,5 16V 100KM; ZB 1,9 CDTi 150KM; a co potem ????

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólna technika”