Mam prośbę do forumowiczów. :>
Proszę o podawanie ceny za podłączenie do komputera diagnostycznego w waszych ASO OPEL.
W Szczecinie są dwa >> ASO Kozłowski podłączenie i kasowanie błędów ,diagnostyka 135,-zł , ASO Bogacki >> podłączenie 150,- zł. pełna diagnostyka 250-350 zł oczywiście bez ewentualnej robocizny
Cena diagnostyki silnika w ASO OPEL
Moderator: Mariusz
Mogę potwierdzić cenę usługi w ASO Bogacki Szczecin. Mnie za podłączenie i skasowanie błędów skasowali 355 zł dokładnie. Z tego co mówił Pan w serwisie to cena zależy od tego jak głęboko z diagnostyką muszą grzebać w komp.
A do tego podobno niektóre drobne naprawy robią w cenie diagnostyki. Mi połatali przewód od czujnika filtra DPF w tej cenie 355 zł.
Chociaż, cena za diagnostykę musiała być niższa bo bez pytania wgrali mi nowszy soft do komputera i to kosztowało 70 lub 80 zł
A do tego podobno niektóre drobne naprawy robią w cenie diagnostyki. Mi połatali przewód od czujnika filtra DPF w tej cenie 355 zł.
Chociaż, cena za diagnostykę musiała być niższa bo bez pytania wgrali mi nowszy soft do komputera i to kosztowało 70 lub 80 zł