Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam może ktoś udzieli pomocy....w czasie jazdy wskazówka paliwa spada do zera, wycieraczki przestają działać i światła przednie gasną za chwilę się zapalają tak samo wskazówka paliwa wraca na swoje miejsce a wycieraczki znowu działają i tak na zmianę z tym że wskazówka razem z wycieraczkami a światła osobno, nie zapala sie żaden błąd samochód jedzie dalej bez żadnych przeszkód....o co chodzi?:)
Byłeś na akcji serwisowej CIM? Jak nie to zadzwoń do ASO, podaj swój Vin, jeżeli jest Zosia w bazie to zapisz się na darmową akcję serwisową CIM'u (najpewniej założą klamrę na moduł)
ajren pisze:i co z tą akcją CIM cos pomogło? wszystko git?
Na tej akcji byłem zaraz po kupnie samochodu, a te ciekawostki pojawiły mi się tydzień temu. Wczoraj wymieniłem regulator napięcia bo miałem skoki napięcia i jak na razie te dziwne usterki nie pojawiły się.
Witam
Mam ten sam problem z opadającym wskaznikiem paliwa gasnącymi światłami i wycieraczkami podczas jazdy ,w zestawie wskażnikow mam błędy łączności z rec i uec w cim nie ma żadnych błędów .Czy ktoś rozwiązał temat proszę o podpowiedz .
Pozdrawiam Tomasz.
U mnie to było spowodowane uszkodzonym regulatorem napięcia, napięcie mi skakało i pojawiły mi się powyższe symptomy, po naprawie alternatora wszystko wróciło do normy.