Witam,mam pytanko - jakies sukcesy na tle usuwania dpf w 1.7 ??? Pytam bo w sierpniu bede szukal auta dla ojca - astry H a asterek z 1.7 jest jak grzybow po deszczu....pozdrTuneFORCE pisze:zobaczymyPrzemcio pisze:TuneFORCE pisze:że programowe wyłącznie DPFa to też tylko kwestia
Na to liczę ja i wielu posiadaczy 1.7 Ale chyba . . jeszcze długa droga :>
może się okaże że będzie łatwiej niż w Boschu
naszym priorytetem jest tuning aut z egotycznymi systemami wtryskowymi jak Mazda, Mitsubishi czy chociażby Opelek, ale przy okazji będziemy mogli popracować nad DPFem
[B]Likwidacja DPF w 1,7 CDTI
- slater7
- Świeżak
- Imię: Krystian
- Auto: Audi
- Model: A6
- Oznaczenie silnika: CAHA
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - S. Lem
tak, mam wstępnie umówioną astrę 1.7 na testy ale nie wiem czy dojedzie do nas czy nie...jak nie to zapraszam któregoś z klubowiczów, tyle że auto na tydzień musi zostawić(możemy wypożyczyć auto zastępcze) oczywiście w zamian za to DPF będzie wywalony za freePrzemcio pisze:Czyli we wrześniu czegoś się dowiemy :>TuneFORCE pisze:mamy już takie auto umówione na koniec miesiąca
Witam, może i już ten temat był, ale nie mogę znaleźć. Wszyscy piszą o usuwaniu z zafiry B 1,9. A ja mam zonka, bo mam zafire 1,7 cdti ze sterownikiem denso i podobno to jest duży problem i słyszałem, ze nie idzie tego usunąć przy tym sterowniku. Pomóżcie do kogo z tym jechać ?????
Ostatnio zmieniony 24 sie 2011, 20:18 przez Slawek86i, łącznie zmieniany 1 raz.
przeczytaj cały wątek.....i dowiesz się że na razie nic z tym nie zrobisz...Slawek86i pisze:Witam, może i już ten temat był, ale nie mogę znaleźć. Wszyscy piszą o usuwaniu z zafiry B 1,9. A ja mam zonka, bo mam zafire 1,7 cdti ze sterownikiem denso i podobno to jest duży problem i słyszałem, ze nie idzie tego usunąć przy tym sterowniku. Pomóżcie do kogo z tym jechać ?????
Hmm.kaliope pisze:
przeczytaj cały wątek.....i dowiesz się że na razie nic z tym nie zrobisz...
Nie ma chętnego na test ?
Na obecną chwilę zrobiliśmy każde autko na sterowniku DENSO jakie do nas dotarło.
Tyle, że jakoś Opel nie chce się na Denso trafić.
Potrzebuję autko dosłownie na godzinkę - przy okazji ktoś się załapie na darmową diagnostykę
-
- Zafiromaniak
- Model: