[A] Schowek pasażera
Moderator: Sebu$
[A] Schowek pasażera
Witam maniaków i właścicieli zafirki. Jestem świeży, więc sorka za błędy. Mam pytanko, czy schowki w zafirach anglikach są takie same jak w wersji europejskiej???
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2011, 20:44 przez lukasz kolata, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Witamy, jeżeli chodzi o schowek, oprócz tego jaką masz Zośkę A czy B, bo z opisu nie wynika.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2011, 21:22 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
a to sorka zafira A, a następnym razem sie poprawie i nie zachowam sie jak dziecko pozdrawiam
przed pasażerem kolego,tak juz kupiłem i ramka do mocowania cała popękana i otwiera się krzywo a znajomy ma anglika na rozebranie więc może by było taniej.ramke przełoze bo bolce od kieszeni są wyciągalne.pozdro i browarek na niedzielne popołudnie
jeszcze nie montowalem,nie mam kiedy odwiedzic szrotow,tylko niedziele wolne a wtedy pozamykane,w koncu wszyscy chca odpoczac,jak to ogarne to na bank opisze "dla potomnych"pozdro
[ Dodano: Nie Paź 23, 2011 11:04 ]
ramki od schowka nie znalazłem a całego schowka nie potrzebuje(koszt ok 100 zł),musiałem posklejac ramke i na razie trzyma.wymieniłem przed montazem schowka filtr kabinowy wiec do nastepnej wymiany mam spokój(bede martwił sie pózniej).od anglika schowka nawet nie widziałem bo na szrotach w mojej okolicy nawet nie znalazłem.
[ Dodano: Nie Paź 23, 2011 11:04 ]
ramki od schowka nie znalazłem a całego schowka nie potrzebuje(koszt ok 100 zł),musiałem posklejac ramke i na razie trzyma.wymieniłem przed montazem schowka filtr kabinowy wiec do nastepnej wymiany mam spokój(bede martwił sie pózniej).od anglika schowka nawet nie widziałem bo na szrotach w mojej okolicy nawet nie znalazłem.