Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam jak w tytule pisze czasami mam problem z odpaleniem zosi. Mianowicie problem jest tego typu że miga kontrolna samochód z kluczykiem i słychac pykanie takie jak by coś sie załączało a rozrusznik nie krenci czasem wystarczy pokrecić kluczykiem pozycja 1 2 1 2 i zaskoczy a czasem trzeba wyjąć kluczyk pozycja 0 i od nowa 1 2 i odpala.
Panowie aku dobre baterie w kluczyku ok chodz one nic nie maja z immo a poza tym kiedyś był bład immo może to ten czujnik czyli pierścien na stacyjce co jest na około kluczyka. później błąd był wykasowany i przy ponownym zawieszaniu go już nie było... więc juz nic nie wiem
Woytas, bateria w kluczyku jest potrzebna tylko i wyłącznie do zasilania pilota alarmu i centralnego zamka który się w nim znajduje, transponder który też jest w kluczyku nie potrzebuje zasilania aby deaktywować immobilizer
DaRek7, nie spieram się...tylko niech mi ktoś wytłumaczy, jak krowie na rowie, dlaczego miałem takie same objawy jak radmar1702, wymieniłem bateryjkę i Zosia hula?
Nie jest to pytanie "złośliwe", po prostu mnie to zastanawia...może zbieg okoliczności?