Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witajcie.
Tragedia sie stała. Bateria była odłączona no i jak to zwykle bywa 'kod poleciał'.
Radyjko to CCR600 + zmieniarka Blaupunkt CDC 2. Otworzyłem radyjko ,zczytałem bin i kod mam. Ze zmieniarką jest problem - potrzebuje kod z kalkulatora.
zmieniarka
GMCDC2W0613712
NO. 90 566 830
W1G
7 607 776 332
Próbowałem już jednym kalkulatorem do Blaupunkta ale nie działa (kod 7516).
Pomoże ktoś?
Witam, jestem tu taj nowy i z przymusu a raczej własnej głupoty Zablokowałem sobie zmieniarkę cdc2 Blaupunkta, tzn. nie mogę odszukać briefu z kodem a miałem mus odpiąć aku i teraz po włączeniu ccr600 i przełączeniu na zmieniarkę pisze mi cd safe i co prawda czyta płyty i gra ale co chwile piszczy i mruga safe. Bardzo proszę doświadczonych użytkowników o pomoc, oto dane z etykiety zmieniarki:
stoneage pisze:Witam, jestem tu taj nowy i z przymusu a raczej własnej głupoty Zablokowałem sobie zmieniarkę cdc2 Blaupunkta, tzn. nie mogę odszukać briefu z kodem a miałem mus odpiąć aku i teraz po włączeniu ccr600 i przełączeniu na zmieniarkę pisze mi cd safe i co prawda czyta płyty i gra ale co chwile piszczy i mruga safe. Bardzo proszę doświadczonych użytkowników o pomoc, oto dane z etykiety zmieniarki:
[ Dodano: Pon Paź 10, 2011 16:16 ]
chyba jestem kompletnie zielony mogłby ktos mi napisac krok po kroku jak wprowadzic kod na radyjku jest taki symbol cdr 500
Włącz zapłon
Wciśnij "AS" i trzymaj
Włącz radio dalej trzymając "AS"
Zwolnij "AS" gdy usłyszysz sygnał potwierdzający
Wprowadź kod wciskając odpowiednie klawisze
np. wpisanie kodu 1234:
wciskasz 2 razy "1"
3 razy "2"
4 razy "3"
5 razy "4"
ponieważ pierwsze wciśnięcie odpowiada 0.
Następnie potwierdzasz "AS" i to wszystko.