[B] - zbyszekm80 - 1.9 DTH , COSMO, 150KM, 2006r.
[B] - zbyszekm80 - 1.9 DTH , COSMO, 150KM, 2006r.
witam
poniżej zdjęcia mojej zafirki - w sumie ma wszystko czego mi potrzeba, no może oprócz nagłośnienia które mam w planach zmienić , ( radio na CDC40 opera, głośniki i wygłuszenie)
pozostałe rzeczy które planuje wykonać to:
1. wywalić dpf ( w sumie dużo jeżdżę, jednak nie jest to przebieg typowo autostradowy, żeby dpf wypalał się bezproblemowo. wkurza mnie, jak staje pod domem lub sklepem , a tu spalanie chwilowe 3-4 litry , lekko zmieniony dźwięk silnika/wydechu. No i wtedy trasa na obwodnicę Bielska....a czasem naprawdę się spieszę i jest mi to nie na rękę)
2.chips ( pewnie przy okazji wycinki dpf'a)
a wyposażenie widać na zdjęciach
Uploaded with ImageShack.us
pozdrawiam
Zbyszek
poniżej zdjęcia mojej zafirki - w sumie ma wszystko czego mi potrzeba, no może oprócz nagłośnienia które mam w planach zmienić , ( radio na CDC40 opera, głośniki i wygłuszenie)
pozostałe rzeczy które planuje wykonać to:
1. wywalić dpf ( w sumie dużo jeżdżę, jednak nie jest to przebieg typowo autostradowy, żeby dpf wypalał się bezproblemowo. wkurza mnie, jak staje pod domem lub sklepem , a tu spalanie chwilowe 3-4 litry , lekko zmieniony dźwięk silnika/wydechu. No i wtedy trasa na obwodnicę Bielska....a czasem naprawdę się spieszę i jest mi to nie na rękę)
2.chips ( pewnie przy okazji wycinki dpf'a)
a wyposażenie widać na zdjęciach
pozdrawiam
Zbyszek
Bardzo ładna sztuka z bixenonami,które są rzadko spotykane jednak
Myślę,że wiem o DPFie wystarczająco dużo,skoro Zafira ma za sobą 115tys.km i tylko raz mi mrygała kontrolka,a autostrady i ekspresówki auto widzi raz na 3miesiące.
Podobnie jak zmianę na Opere-będzie Pan zadowolony
Uwierz mi,wcale tak nie trzeba,takie akcje to dopiero jak miga kontrolka świec żarowych,to jest czysta nadgorliwość i pozwolenie,by auto nad nami panowało.zbyszekm80 pisze:1. wywalić dpf ( w sumie dużo jeżdżę, jednak nie jest to przebieg typowo autostradowy, żeby dpf wypalał się bezproblemowo. wkurza mnie, jak staje pod domem lub sklepem , a tu spalanie chwilowe 3-4 litry , lekko zmieniony dźwięk silnika/wydechu. No i wtedy trasa na obwodnicę Bielska....a czasem naprawdę się spieszę i jest mi to nie na rękę)
Myślę,że wiem o DPFie wystarczająco dużo,skoro Zafira ma za sobą 115tys.km i tylko raz mi mrygała kontrolka,a autostrady i ekspresówki auto widzi raz na 3miesiące.
To jak najbardziej polecam.zbyszekm80 pisze:2.chips ( pewnie przy okazji wycinki dpf'a)
Podobnie jak zmianę na Opere-będzie Pan zadowolony
dokładnie co do ceny nie będę pisał ale zadbamy egzemplarz zawsze kosztuje więcej niż cena rynkowa:-)
auto kupiłem od kolegi z forum tradelux chociaż akurat poznałem go przez inne forum. Jakoś na początku nie byłem przekonamy do zafiry to teraz już jest inaczej:) najbardziej jestem zaskoczony doskonałym prowadzeniem przy wysokich prędkościach i sprężystością zawieszenia. Pewnie 17 pomagają w prowadzeniu.... przy okazji mogę powiedzieć ze komfort jazdy przez nie nie cierpi..
auto kupiłem od kolegi z forum tradelux chociaż akurat poznałem go przez inne forum. Jakoś na początku nie byłem przekonamy do zafiry to teraz już jest inaczej:) najbardziej jestem zaskoczony doskonałym prowadzeniem przy wysokich prędkościach i sprężystością zawieszenia. Pewnie 17 pomagają w prowadzeniu.... przy okazji mogę powiedzieć ze komfort jazdy przez nie nie cierpi..
Na spota możesz wpaśc, nie masz daleko. http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?p=122118#122118Michallot pisze:No zocha wypas Może kiedyś zorganizujemy spota południowo śląsko-zachodnio małopolskiego
zbyszekm80 ładna zośka miliona kilometrów życzę!!
a tutaj już w zimowym obuwiu:)
kupiłem uzywane alusy bo kosztowały prawie tyle co nowe stalówki - myślę że to model z vectry - na zimę będą dobre:)
pozdrawiam
z
kupiłem uzywane alusy bo kosztowały prawie tyle co nowe stalówki - myślę że to model z vectry - na zimę będą dobre:)
pozdrawiam
z