Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koledzy mam problem z instalacją i użytkowaniem interfejsu ELM327. Niby wszystko ok jak instaluje(ustawienia portu, ustawienia parametrów itp) ,program wykrywa połączenie USB ale wyskakuje komunikat: COM1 gotowy (interfejs nie odpowiada), sprawdź czy jest włączony i czy ustawienia portu są poprawne. Na OBDII jest 5 diod i świeci tylko jedna czerwona. Po podłączaniu do kości w Zosi nic się nie dzieje. Czy miał może ktoś taki problem? Czy ktoś pomoże.
Kupując taką "sztukę" >>> KLIK i ładując program z oferowanej stronki - będę miał wszystkie oferowane przez to urządzenie opcje jakbym miał pełną wersję płatną ?
Ja mam taki sam model i te programy które tam były to albo wersje demo albo niepełne.Z tych z oferty to u mnie działa FiatScan ale ze wszystkimi dodatkami to tylko z ''witaminką'' ,no i ScanMaster ELM ale tez z ''witaminką''.ELM ma jednak małą wadę że zdarza mu się podawać inne numery błędów niż w rzeczywistości,oczywiście każdy błąd silnika da się nim skasować..
Czy może ktoś podpowiedzieć jak zainstalować krok po kroku program ScanMaster ELM? Próbuje zainstalować i nic staje na tym "Thank you for purchasing ScanMaster-ELM. To start please request your Registration Key."
Spróbuj moze PCMSCAN.v2.4.12(Build 1194) PL powinien działać.Co do instalki scaner ELM to jeżeli masz słodzik to wyłącz anty wirusa bo wykryje go jako wirusa.