Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ładna ta twoja Zosia i ten pakiet ja w swojej też taki projekt zrobiłem lecz nie mogę nigdzie dostać tyłu na zderzak :>
No i zamontuj swój spoiler przedni bo tak jakoś łyso wygląda
A tak to super wygląda ,no i to jasne królestwo jasne w środku ..
Samych radosnych chwil Ci życzę w po życiu z Zafirą ..
pakiet szedł na zamówienie już przed wydaniem auta z salonu i widać tu niestety zamocowanie tego pakietu przez Polski serwis na "odwal się " przez co sa pewne odpryski lakieru u dołu drzwi przez krzywo zamocowane progi i drzwi obcierały. Szukam jeszcze instrukcji do webasto ale słabo idzie:)
dziękuje za miłe słowa. Zosia dostała kompleksowe czyszczenie nadwozia jak i wnętrze i all filterki boscha wraz z olejem Motul
dokładka oryginalna irmschera poległa na krawężniku.... pod zderzakiem widać takie dwa wloty...sa one do chłodzenia hamulców czy spełniaja inna funkcje? bo boje sie w kałuże wjechać żeby to przypadkiem wody nie nabrało bo przez te niższe spreżyny but nie wchodzi miedzy nie a ziemie
no i właśnie miłe śmiganie dobiegło końca.... turbina zaczęła gwizdać i przepuszczac spore ilości oleju. Wniosek po wizycie w warsztacie tylko jeden.... turbina, luz na wałku spory i sporo oleju wokół turbo.... regeneracja
autko po regeneracji turbiny kula dalej sporo km:) i poważnie myślę nad sprzedaniem spreżyn IRMSCHERA bo jak dla mnie o dużo za dużo za twardo.... no i została kwestia ogarnięcia webasto
Ostatnio zmieniony 05 gru 2011, 15:11 przez ślepak, łącznie zmieniany 1 raz.
ślepak, a co stoi na przeszkodzie żebyś info o zamianie - sprzedaży umieścił w dziale Giełda zgodnie z regulaminem, bo to co napisałeś tutaj nie spełnia żadnych wymogów, czekam na edycję swojego wpisu, jeśli się nie pojawi sam to zrobię.