Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Te rezystancję to sprawdzić jak jest silnik włączony czy jak? Coś podejrzewasz niedobrego? Klima to klimatronik jeśli dobrze zrozumiałem. Panel w każdym razie taki: http://img02.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1671604597
Jak wyjmiesz bezpiecznik to jest obojętne czy silnik włączony czy wyłączony.Sterowanie przekaźnika idzie przez multitimer ale jak Ty słyszysz że przekaźnik się załącza i napięcie na stykach szyby jest to ja podejrzewam uszkodzenie samego styku na szybie albo jej przerwanie..
Jeżeli masz 12.6V to teoretycznie w porządku,możesz jeszcze inaczej sprawdzić,podłącz do tych złącz na szybie żarówkę ok 21W i zobacz czy będzie świecić..
Witam! Koledzy przestały mi grzac dwie nitki w ogrzewaniu tylnej szyby .Jest mozliwosc tego jakos naprawienia? Jezeli ktos juz sie z tym bawił prosze o jakas rade. Pozdrawiam!!!