Chłodzenie hamulców przód - tunel
Moderator: Sebu$
Uważam że te tunele to bardziej taki bajer niż rzecz niezbędna. Po zakupie samochodu nie miałem prawego tunelu , a po dwóch latach użytkowania i wiecznego zakładania dolnej listwy pod zderzakiem (zaspy śnieżne,wysokie krawężniki) postanowiłem ściągnąć te hokeje i automatycznie ten lewy tunel. Trasy robię różne i nie mogę powiedzieć żeby to wpłynęło jakoś na układ hamulcowy.
[ Dodano: Sob Paź 15, 2011 12:33 ]
Kolego celius, Jak chcesz to mogę ci ten lewy kanał opchnąć.
[ Dodano: Sob Paź 15, 2011 12:33 ]
Kolego celius, Jak chcesz to mogę ci ten lewy kanał opchnąć.
Wczoraj jak wymieniałem z mechanikiem końcówki drążków zauważyliśmy z lewej strony, że jak nie mam tego tunelu to widać centralkę ABS-u. Dość niefortunne usytuowane. Chyba poszukam tych tuneli aby błoto i woda mi się tam nie dostawała.
Jakoś na allegro ciężko mi znaleźć. Może gdzieś na szrocie znajdę, tylko zastanawia mnie to czy mi wejdą, bo mam nieoryginalną osłonę silnika i wydaje się jakby mogła przeszkadzać w montażu.
Jakoś na allegro ciężko mi znaleźć. Może gdzieś na szrocie znajdę, tylko zastanawia mnie to czy mi wejdą, bo mam nieoryginalną osłonę silnika i wydaje się jakby mogła przeszkadzać w montażu.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2011, 15:49 przez Anony Mous, łącznie zmieniany 1 raz.