Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzięki za odzew, najbardziej mi szkoda 2.5 stówki którą wybuliłem na piastę, a tu się okazuje że to oponki takie psikusy robią.
No nic, co nas nie zabije to nas wzmocni - podobno.
Tak - powinny pasować, pod warunkiem że pozostałe parametry (czyli będzie rozstaw śrub i otwór centrujący jest 5x110 i 65 mm), kwestia tylko doboru właściwych rozmiarowo opon
A założone są na nich oponki 225/55 R16 . Z tego co wypatrzyłem to nie jest za bardzo odpowiedni przelicznik . Zastanawia mnie czy nie będą wystawały poza błotniki lub ocierały przy skrętach.
Witam, przymierzam sie do założenia felg 17 do Zosi, mam aktualnie 15. Czy praktykował ktoś takie koła lub ma i nie ma z nimi problemow typu ocieranie czy coś?. Czy dystanse trzeba do takich felg mieć w Zosi?.Jakie sa wasze opinie?.
Kolego przeczytaj temat a będziesz miał odpowiedź na swoje pytania.
Jeśli chodzi o dystanse to myślę,że raczej są nie potrzebne. To zależy jakie ET ma felga. Pozdrawiam
Patryk1 w sumie można ale będą obcierały przy wiekszym obciążeniu. Wiem to, bo tak miałem. Po przejechaniu koło 300km wróciłem do sprzedawcy i powiedziałem by sobie je zabierał lub wymienił na właściwe. Pozdrawiam
Witam, poszukuje kołpaków na felgi zimowe, i tu moje pytanie czy może ktoś z Was kupił kołpaki od tego użytkownika: NajlepszeKolpaki konkretnie jak z ich osadzeniem na felgach (czy trzeba dodatkowo mocować opaskami), jak zachowuje się przy myciu ciśnieniowym czy odchodzi lakier i wyglądają po polskiej (słonej) zimie.