Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Przesłałem Ci na PW instrukcję w jaki sposób instalowałem ELM,u mnie dzisiaj na drugim kompie zainstalowałem jako pełną wersję za pomocą ''witaminki''..
hejka, jak co to mam do odsprzedania kabelek do odczytu - kasowania błędów całkiem niedrogo tyle że na com do kompa. za to działa zawsze i nie potrzeba żadnych sterowników.
Witam bawilem sie ostatnio interfejsem diagnostycznym o....m, wszystko ok. Łaczy sie bezproblemowo, ale brak mi okienka test elementow wykonawczych, znaczy jest ale nie aktywne. Pytanie czy tak ma byc? Gdzie moge sprawdzic korekty krotko i długoterminowe dla silnika? Mam tez blad wymienic ECU, ale auto jezdzi i pali bez problemu ostatnio tylko troche muli co to moze byc? Wie ktos? pozdr.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2011, 12:58 przez darek_s, łącznie zmieniany 1 raz.
sobit, nawet jak ktoś wystawi na alledrogo, to prawie natychmiast admin usuwa lub blokuje, czasem znajdowałem to cudo pod nic nie mówiącą nazwą (ot tak dla zmyłki) - poszukaj może coś znajdziesz
tankret pisze:Czy do OP COMA potrzeba jakiś kodów, czy po podłączeniu będę miał dostęp do funkcji bez problemu? Jeżeli nie mam żadnych kodów, to skąd je wziąć?
Do niektórych funkcji, do programowania potrzebny jest CARPASS, ewentualnie kod do klucza przy programowaniu.
Sam op-com wymaga skrakowanego programu ze sterownikami.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT