[A] - Rumcays - 1,8 16V Elegance, 125 KM, 2004
[A] - Rumcays - 1,8 16V Elegance, 125 KM, 2004
Po ponad dwóch miesiącach nieustannych poszukiwań mogę pochwalić się swoją zdobyczą (zdjęcia od sprzedającego - bynajmniej na razie):
- silnik 1.8 16V 125 KM
- rok produkcji 2004
- kolor ciemna zieleń metalic
- silnik 1.8 16V 125 KM
- rok produkcji 2004
- kolor ciemna zieleń metalic
Ostatnio zmieniony 29 paź 2010, 10:55 przez Rumcays, łącznie zmieniany 1 raz.
No właśnie jestem w trakcie ich załatwiania, tzn. wpisałem się na listę na ramki, a naklejeczkę załatwiam ze Scaniairizar'em, tylko cóś nie mogę wyciągnąć info o ich cenie z wysyłką, a na forum jakoś znaleźć nie mogęgiant19s pisze:Pozostają tylko ramki klubowe i nklejeczka na pupe i w drogę
No właśnie wypytałem kolegę MieHora o szczegóły na podstawie VIN. Ja mogę tyle samo powiedzieć ile "stało" w ogłoszeniu i to co widać. W ogłoszeniu było tak:jacek2308 pisze:a cóś więcej o wyposażonku ? bo kilmatronik, 4 el. szyby to widać .........?
ABS, Alufelgi, Autoalarm, Centralny zamek, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Immobilizer, Klimatyzacja, Komputer pokładowy, Kontrola trakcji, Lakier metallic, Poduszka powietrzna, Radio+CD, Wspomaganie kierownicy, Bezwypadkowy, Kupiony w salonie, Pierwszy właściciel, Serwisowany w ASO, Zarejestrowany w Polsce
Poduszek powietrznych póki co zarejestrowałem 2 sztuki (może trochę i bida, ale w sumie to może i dobrze, że z tyłu nie ma, bo dziecko w foteliku wożę...).
No i jeszcze parę poprawek lakierniczych, wymienić kilka części i tylko hulać...
- BajBus
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
zwykły polif...giant19s pisze:z tym grillem z przodu dość zadziornie wygląda
dziwnie tylko halogeny wyglądają...
clary? czy coś z nimi nie tak?
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Być może i clary. Nigdzie nie widać, aby było coś robione. Dzisiaj rano oglądał go mój mechanik i powiedział, że auto wygląda świetnie. Podpiął TECHA i stwierdził, że "czysto", więc teraz już mam pewność, że to był strzał w dziesiątkę. Żonie Zośka też się podobała - dzisiaj widziała ją pierwszy raz na żywca.BajBus pisze:dziwnie tylko halogeny wyglądają...
clary? czy coś z nimi nie tak?
Od środy zrobiłem nią już 215km, przy czym ok. 190 od wczoraj od godz. 18.00 . Oto moje spostrzeżenia:
- coś skrzypi z tyłu, tak jakby z kufra, ale może przewrażliwiony jestem
- spalanie średnie wyszło (wg kompa) w granicach 9,3 l / 100 km (pierwsze 105 km po mieście)
- pomimo 1,5 tony masy ma kopa - pierwsze dwa dni były testowe pod względem dynamiki, a i dzisiaj w trasie byłem bardzo zadowolony
- lekko sportowe siedziska oraz dość twarde zawieszenie połyka zakręty; trzeba tylko uważać na dziurach, bo nerki można odbić
- pomimo wcześniejszych deklaracji chyba jednak założę gaz, ponieważ osiągnięcie wyniku 6,5-7 l w trasie oznacza toczenie się z prędkością 90km/h, więc przy planowanych przebiegach zaczynam się poważnie obawiać o mój fundusz emerytalny