Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupiłem dokładnie taki sam podłokietnik i mechanizm od niego mam teraz w swoim fotelu.
Wychodzi na to że do mechanizmu z ZB/AH można zamontować zarówno stary jak i nowy podłokietnik, ale do mechanizmu od ZA pasuje tylko stary typ podłokietnika.
Koledzy może ktoś naprawiał podłokietnik który poprostu opadł do końca i nie można go podnieść bo coś go blokuje. Mam pytanko jak można go rozebrać i czy wrazie poważnego uszkodenia można go wymienić?
reuaj pisze:Koledzy może ktoś naprawiał podłokietnik który poprostu opadł do końca i nie można go podnieść bo coś go blokuje. Mam pytanko jak można go rozebrać i czy wrazie poważnego uszkodenia można go wymienić?
W mojej Zofi podłokietnik zaczyna się ruszać i prawdopodobnie wymaga dokręcenia tych trzech śrub, o których wspomina wcześniejszy kolega. Macie może jakiś szkic techniczny pokazujący jak bez uszkodzeń zdjąć tylne pokrycie fotela kierowcy. Wygląda jak by był na kołeczkach ale wole być pewien zanim zacznę majstrować
Mam pytanie czy ten mechanizm http://img9.imageshack.us/img9/8503/p1020143h.jpg pasuje do tego orginalnego podłokietnika do zafirki A 2002 rok,, bo rozebrałem i ten mechanizm wyglada troszke inaczej niz ten na zdjeciu ,czy bd pasował ten nowy?,
"Wychodzi na to że do mechanizmu z ZB/AH można zamontować zarówno stary jak i nowy podłokietnik, ale do mechanizmu od ZA pasuje tylko stary typ podłokietnika.
Zakupiłem podłokietnik wraz z mechanizmem z Zafiry 2005 roku ze schowkiem. Niestety po "otwarciu" mechanizmu wyskoczyła mi mała sprężynka, czy ktoś orientuje się gdzie ją umieścić? Z góry przepraszam za gramatykę tekstu
Zastanawiam się nad kupnem podłokietnika do mojej Zafiry, bo fabrycznie niestety go nie ma. Na allegro znalazłem coś takiego.
Czy ktoś z Was posiada może taki podłokietnik? Warto go kupić? :>