[A] - sowkatom - 2.2 16V ELEGANCE, 147 KM, 2000, LPG AUTOMAT
[A] - sowkatom - 2.2 16V ELEGANCE, 147 KM, 2000, LPG AUTOMAT
Witam wszystkich i przedstawiam wam moją ciężko pracującą Zosię, która na prawdę pracuje w ekstremalnych warunkach w zatłoczonej stolicy. I za to ją lubię, bo dzielnie to znosi!
Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 14:04 przez sowkatom, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Super niech się sprawuje - ciężki żywot przed nią.
Dla Klubowiczów oczywiście jest zniżka
Dla Klubowiczów oczywiście jest zniżka
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Jacek2308 pisze:sowkatom, a nie masz postoju przypadkiem czasami na nowowiejskiej przy forum ? bo zadaje mi się że jakiś czas temu często widywałem tam podobną ZA ?
Może widziałeś mnie już nie raz ZOSIĄ jeżdze na Taxi trzeci rok a poza tym dużo w warszawce Zosieczek na taksówkach jżdzi bo to najlepszy samochodzik jest a napewno na Taxi [i bagaży dużo wejdzie a i ludzi też]- szkoda tylko ze kazdy nie płaci za siebie!!!
A ja raczej nie stoje na postojach, bo nie mam cierpliwości i dlatego jeżdze w Volfrze
Ostatnio zmieniony 25 paź 2011, 19:55 przez sowkatom, łącznie zmieniany 1 raz.
licznik pisze:A gdzie masz kasę bo nie widać,jak jeździłem A to YEASU miałem tam gdzie ty taksometr, a taksometr na rzepach na popielniczce ogólnie super auto teraz jeżdżę B i jest dużo drożej
Kasa jest pod recznym pod lewarkiem, mam Vege więc idealnie sie mieści a paragonów wydaje 2 może 3 na miesiąc więc nie mam z tym problemu jak trzeba wydać paragon to zaciągam reczny.Ja wcześniej jeżdziłem vectrą c 1.9 cdti 150 KM i zdecydowanie lepiej wychodze na ZOŚCE nie tylko pod względem kosztów paliwa mam tu na myśli filtr cząstek stałych, w cyklu miejskim zupełna porażka!!!A zosie mam z osiem lat choć jako taxi jeżdze trzeci rok i jestem w 100% zadowolony z naszej współpracy oby tak dalej!!!
Jacku może to moja była tam stoi, poznasz po ledach koło halogenów oraz czerwonym środku, poszła na Taxi chyba do GROSIKA, ale nie jestem pewienJacek2308 pisze:sowkatom, a nie masz postoju przypadkiem czasami na nowowiejskiej przy forum ? bo zadaje mi się że jakiś czas temu często widywałem tam podobną ZA ?
David pisze:Jacku może to moja była tam stoi, poznasz po ledach koło halogenów oraz czerwonym środku, poszła na Taxi chyba do GROSIKA, ale nie jestem pewienJacek2308 pisze:sowkatom, a nie masz postoju przypadkiem czasami na nowowiejskiej przy forum ? bo zadaje mi się że jakiś czas temu często widywałem tam podobną ZA ?
Takich Zosiek jak moja to u mnie w Volfrze sa cztery a w Ele sześć tylu znam chłopaków co jeżdzi Zafirami w takim kolorze co moja
[ Dodano: Sro Paź 26, 2011 23:41 ]
Jacek2308 pisze:sowkatom, a nie masz postoju przypadkiem czasami na nowowiejskiej przy forum ? bo zadaje mi się że jakiś czas temu często widywałem tam podobną ZA ?
Jeśli chodzi o Takse to chętnie zapraszam !!!To najlepsza korporacja w Warszawie same taksówki żadnych przewozów, podwozów,zawozów itd. 1.8 PLN za Km od tego poniedziałku po podwyżce (my trzymamy stawke równo jak Glob i Grosik który niebawem też bedzie 1.8)bus-pasy śląsko-dąbrowski od tygodnia jeżdze tylko tym mostem . A na postojach to czasem staje ale tylko po to zeby zaparkować bo nigdzie nie ma miejsca. Pozdrawiam i zapraszam
P.S tak na marginesie przy forum to Nowogrodzka - sorry zboczenie zawodowe
irecki pisze:Wydaje mi się, a właściwie jestem pewien, że widziałem Cię kilka razy, dla ułatwienia odnalezienia "naszej" Zośkotaksóweczki proponuję zaopatrzyć się w klubową naklejkę.
a no właśnie chętnie nabęde taką naklejeczkę ale poczekam grzecznie na następną edycje i na liste sie wpisze. POZDRAWIAM