David pisze:Jacek2308 pisze:sowkatom, a nie masz postoju przypadkiem czasami na nowowiejskiej przy forum ? bo zadaje mi się że jakiś czas temu często widywałem tam podobną ZA ?
Jacku może to moja była tam stoi, poznasz po ledach koło halogenów oraz czerwonym środku, poszła na Taxi chyba do GROSIKA, ale nie jestem pewien

Takich Zosiek jak moja to u mnie w Volfrze sa cztery a w Ele sześć tylu znam chłopaków co jeżdzi Zafirami w takim kolorze co moja
[ Dodano: Sro Paź 26, 2011 23:41 ]
Jacek2308 pisze:sowkatom, a nie masz postoju przypadkiem czasami na nowowiejskiej przy forum ? bo zadaje mi się że jakiś czas temu często widywałem tam podobną ZA ?
Jeśli chodzi o Takse to chętnie zapraszam !!!To najlepsza korporacja w Warszawie same taksówki żadnych przewozów, podwozów,zawozów itd. 1.8 PLN za Km od tego poniedziałku po podwyżce (my trzymamy stawke równo jak Glob i Grosik który niebawem też bedzie 1.8)bus-pasy śląsko-dąbrowski od tygodnia jeżdze tylko tym mostem . A na postojach to czasem staje ale tylko po to zeby zaparkować bo nigdzie nie ma miejsca. Pozdrawiam i zapraszam
P.S tak na marginesie przy forum to Nowogrodzka - sorry zboczenie zawodowe