Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jaro9 pisze:Mam pytanie czy u Was jest podświetlana ta blokada na zielono lub czerwono ? Chodzi mi o ten suwak w drzwiach po stronie kierowcy. U mnie nie świeci (auto po FL) a u kolegi w zafirze przed FL z 2006r świeci. OP-Com nie pokazuje żadnych błędów.
czyli ZOsie z pierwszych lat prod były dopasione. . Potem GM poszedł w tryb oszczędnościowy (księgowy zabrał sie do roboty) i rozwiazanie uznano za zbyteczne.
No nie do końca cosmo z 2007 i nie mam podświetlanych klamek ani guzika gdzieś był temat i można podświetlenie zamontować oryginały lampki są po 60 PLN w ASO zastanawiałem się nad tym ale doszedłem do wniosku, że na chwile obecną odpuszczę jak będę wymieniał głośniki w przednich drzwiach i wygłuszał może się za to wezmę ...
to podświetlenie to tylko zbyteczny gadżet. Lampka poprostu jest ale wg mnie nic nie podświetla. Przynajmniej siedząc w fotelu podświetlenia za bardzo nie widać...
jesli chodzi o wskaźnik blokady szyb to co innego.. ta dioda jest dośc mocna i w nocy nie da sie jej nie zauważyć.