Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
panowie tak troche z odejściem od tematu ale myślałem nad pociągnięciem dodatkowych żarówek postojowych i chciałbym je zamocować w halogenach
powiedzcie czy można to zrobić i czy władza nie będzie za to ganiać
Ostatnio zmieniony 28 paź 2012, 11:41 przez momek01093, łącznie zmieniany 1 raz.
momek01093 pisze:panowie tak troche z odejściem od tematu ale myślałem nad pociągnięciem dodatkowych żarówek postojowych i chciałbym je zamocować w halogenach
powiedzcie czy można to zrobić i czy władza nie będzie za to ganiać
Można poznać zamysł tej modyfikacji - postojowe - po co
tak poprostu cholernie mi się podobają zafiry jak jeżdzą na halogenach ale jak sam wiesz na cb odrazu opierdzielają a taka postojuweczka jak by się żażyła to by nikomu nie przeszkadzała a podkreślało wygląd
ekmir pisze:W moim aucie nie ma halogenów. Chciałbym je zamontować.
Z tego co wyczytałem w necie muszę wymienić przełącznik swiateł, kratkę i dokupić halogeny.
Zastanawiam się czy przewody są jużułożone czy będę musiał wprowadzać nowe?
Gdzie szukać ewentualnych zakończeń (wtyczek) od przewodów do halogenów?
Dziękuję za info, troszkę tam jest na ten temat.
Proszę jeszcze o podpowiedź gdzie szukać tych ewentualnie końcówek kabelków (wtyków) do świateł przeciwmgielnych? oraz który przekaźnik i bezpiecznik jest do nich dedykowany?