Czy czujnik deszczu można wywalić
-
klosow
Czy czujnik deszczu można wywalić
Czy można jakoś wywalić czujnik deszczu z przedniej szyby?
Samochód, który mam na oku ma taki czujnik i uszkodzoną szybę. Szyba nadaje się do wymiany, a ta z czujnikiem jest podobno sporo droższa.
Czy można jakoś usunąć czujnik deszczu i spowodować żeby na pierwszym biegu wycieraczek był pierwszy bieg a nie sterowanie z czujnika?
Samochód, który mam na oku ma taki czujnik i uszkodzoną szybę. Szyba nadaje się do wymiany, a ta z czujnikiem jest podobno sporo droższa.
Czy można jakoś usunąć czujnik deszczu i spowodować żeby na pierwszym biegu wycieraczek był pierwszy bieg a nie sterowanie z czujnika?
-
shaqal
-
Aston
-
Grisza
nie rozumiem: skoro chcesz kupić samochód który kosztuje powiedzmy 30tys, to 200 zł nie znajdziesz dodatkowo na wymianę szyby na taką jak trzeba? (zwłaszcza, że przeprogramowanie / wyłączenie czujnika deszczu też najczęściej darmo nie jest).klosow pisze:Czy można jakoś wywalić czujnik deszczu z przedniej szyby?
Nic nie wywalaj, tylko się targuj przy zakupie na wymianę szyby
-
klosow
-
Grisza
-
Woytas
-
dany1107
Witam, panowie a ja bym chciał dołożyć sobie czujnik,deszczu,zmierzchu, i moje pytanie. Co do tego potrzeba, oczywiście czujnik i obudowa, ale czy jest jakaś ramka też potrzebna? W viki musiałem przykleić ramkę do szyby, czy tu też tak jest?
-
dany1107