Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam . mam poważny problem. dzisiaj podjechałem pod dom z miasta z zakupami i przy parkowani ZOSIA zgasła, zapaliły się światła awaryjne centralny zamek nie działa, ale również przy próbie odpalenia na 2-3 sekundy odpala i gaśnie. ni ma błędów na wyświetlaczu! alarm się włącza i gaśnie po chwili jak poklikam na kluczyku.
seba, immobilizer to oddzielne urządzenie w aucie. Piszesz że migają ci kierunkowskazy i nie działa centralny zamek nie działa. Coś miesza ci tu alarm, i wg mnie nie ma nic wspólnego z immo. No chyba że immo tak działa, ale wątpie.
[ Dodano: Pon Lis 28, 2011 22:22 ]
Zastanawiam się czy to nie jest przyczyna modułu zapłonowego, gdyż czasami nierówno podaje ZOSI iskrę na na świece i JEJ delikatnie rzuca motorem.
Jak masz alarm z odcięciem zapłonu to musisz sprawdzić co masz odcinane,Czy alarm masz fabryczny czy dokładany dodatkowo..Usterka modułu nie załączałaby alarmu..