Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kubaroth pisze:Panowie, flaszkę na zgodę i skończcie tą wojnę o olej.
Parę postów wcześniej było pytanie o motula x-cess 5W40.
Ktoś zalewa może? Bo taki własnie zakupiłem i chętnie bym poznał jakieś opinie.
Pozdrawiam.
Mam wyrwanego chwasta i już wcześniej zalałem 5W40 tyle, że Castrola Edge. Teraz znalazłem taniego Motula. Spełnia normę GM LL-B-025, więc będzie raczej OK. Ciekawy jestem poprostu opinii ewentualnych użytkowników.
Pozdrawiam
kubaroth pisze:Mam wyrwanego chwasta i już wcześniej zalałem 5W40 tyle, że Castrola Edge. Teraz znalazłem taniego Motula. Spełnia normę GM LL-B-025, więc będzie raczej OK. Ciekawy jestem poprostu opinii ewentualnych użytkowników.
Pozdrawiam
Witam.Chyba kolega nie przeczytał dokładnie tematu.Pozdrawiam
kubaroth pisze:W tym temacie przewijają się wątki nie tylko odnośnie oleju do dpf. Ale skoro przeszkadzam to dziekuję za nic i juz mnie nie ma.
Kolego,nie obrażaj się,ale w jednym poście zadajesz pytanie,a w drugim odpisujesz że wyrwałeś chwasta.Dlatego ten temat jest bardziej odpowiedni.Pozdrawiam
Witam
Mam pytanko odnośnie ile zalewacie oleju do silnika 1.7 cdti A17DTR 125 km
Dzwoniłem do serwisu i w jednym powiedzieli mi że 5 litrów w drugim 5,4 litra.
Bardzo proszę o dopowiedź ile wlać tak abym mógł spać spokojnie
Pozdrawiam
Nikoś pisze:Witam
Mam pytanko odnośnie ile zalewacie oleju do silnika 1.7 cdti A17DTR 125 km
Dzwoniłem do serwisu i w jednym powiedzieli mi że 5 litrów w drugim 5,4 litra.
Bardzo proszę o dopowiedź ile wlać tak abym mógł spać spokojnie
Pozdrawiam
niektorzy twierdza ze tylko specjalistyczne oleje, np posty Orbit'a. Nie neguje tego...
ja osobiscie jezdze na "zwyklym" oleju oplowskim dexos 2 - ale wymieniam 2 razy czesciej
wiec suma sumarum kwotowo wychodzi na to samo...
a jednoznacznej odpowiedzi nie uzyskasz - kazdy ma wlasna opinie...