Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam.Szukam czarnych naklejek (okleiny) na drzwi,które sa na wysokości szyby.
Czarne matowe.Moze ktos wie jak to sie fachowo nazywa ,albo jakis link.
Dzieki z góry.
Ja mam takie cuś i to nie 100% nie jest folia tylko wygląd jak cieniutki plastik lub coś plastiko podobne. Podobnie wygląda okleina do drewna, blatów itp, tylko że to co na słupkach jest trochę bardziej elastyczne.
Wnioskuje z tego bo przy jednych drzwiach pękła na zagięciu i sam się przyglądałem co to takiego
wiadomo, że to nie jest folia grubości jak aluminiowa czy inne tego typu... właśnie to bardziej przypomina folie tego typu jak na reklamach czy innych tego typu sprawach....
Dzieki wszystkim za podpowiedzi.Chodziło mi własnie o to: http://moto.allegro.pl/it..._fabryczna.html .
U mnie tez popękała.I do tego jedne drzwi do wymiany a kupiłem pod kolor i nie maja tej foli
dejna, szukałem juz ,tylko do zafiry nie ma za duzego wyboru, a wrecz zadnego moze klubowicze juz za tym sie rozgladali.lub kupili. giant19s, dzieki za namiary.Jeszcze poczekam,na oferty innych klubowiczow